פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים היי,לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן).המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורתאני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי.כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי.עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית.עדכון אחרון:הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים יוזמה מבורכת...אני יכול לעזור בעניין התמונות אבל יש לי את הגרסא האמריקאית.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים אני יכול לעזור אם אתה צריך תמונות של ה h120 אני יכול לעשות לך תמונות של המכשיר.... עם תרצה לשים תמונות של ה h120 שלי בצבע כסף ולא שחור כמו ב כתבה של hw.
פורסם 2004 בדצמבר 2820 שנים מחבר תודה על התגובות המהירות בעניין תמונות. יש לי מצלמה דיגיטלית איכותית, אז תמונות לH320 (הדגם שלי) אני לא צריך, תמונות לH120 אני לא יודע אם אני יצטרך, אבל אם כן אני מניח שאני יוכל למצוא אותם בביקורת הקודמת, אם אני ירצה משהו ספציפי אני יבקש. דרך אגב - לקח לי זמן להתחיל כי הייתי בגיבוש לצבא, גם היום כל השרירים כואבים לי ולכן אין לי כוח להתחיל כבר היום
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים ביקורת לא רעה בפורום חביב ביותר שחבל שלא מכירים אותו עוד בעלי אייריבר בארץ. יעצו לי שם הרבה עד הקנייה.http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=510&PagePosition=1
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר באמת ביקורת טובה יש שם, אני עומד להתחיל את שלי עוד איזה שעה שעתיים, תמונות אני יוסיף בסוף עריכה - התחלתי עם הביקורת, צירפתי את זה להודעה הראשונה. אתם מוזמנים לתת הערות, מה שכן תדעו שזה רק ההתחלה וזה צפוי לעבור שינויים
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מחבר תעבוד על הכתיבה שלךכמו שאמרתי, זה רק טיוטה ראשונית, אחרי זה אני יעבור על זה וישפר את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 2920 שנים מראש אני אגיד לך שאם תכתוב בביקורת י' במקום א' בגוף ראשון עתיד, עדיף שלא תכתוב את הביקורת.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים מחבר מראש אני אגיד לך שאם תכתוב בביקורת י' במקום א' בגוף ראשון עתיד, עדיף שלא תכתוב את הביקורת.בא לך לחזור על זה, לא הבנתי...וכבר עשיתי מלא תיקונים של הגהה על הטקסט שלי.שאני כותב את הביקורת אני כל הזמן חוזר ומשנה דברים, אז מלא דברים יוצאים גרוע, בעיקרון בסוף אני עובר ומשכתב את זה לצורה נורמלית.עריכה - לא משנה הבנתי, יענו אכתוב במקום יכתוב.אני יתקן את זה
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים בא לך לחזור על זה, לא הבנתי...וכבר עשיתי מלא תיקונים של הגהה על הטקסט שלי.שאני כותב את הביקורת אני כל הזמן חוזר ומשנה דברים, אז מלא דברים יוצאים גרוע, בעיקרון בסוף אני עובר ומשכתב את זה לצורה נורמלית.עריכה - לא משנה הבנתי, יענו אכתוב במקום יכתוב.אני יתקן את זהאתה מתכוון , אני אתקן את זה.
פורסם 2004 בדצמבר 3020 שנים הוא צודק זה מאוד חשוב לכתוב נכוןבמיוחד שזה כל כך בסיסי אותיות אית"ן בעתדתכתוב את זה ותתן למישו שיודע לשון לתקן......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.