עבור לתוכן

שאלה לגבי מעבדי AMD

Featured Replies

פורסם

למעבדי AMD 64 3200+ או 3000+ יש מהירות של 2.0 או 2.2 ג'יג'ה הרץ לעמות הפנטיומים עם 3.2 או 3.0 ג'יגה הרץ? מזה אומר?

פורסם

זה לא אומר כלום... השאלה מה אתה מחפש... מבחינת ביצועים למרבית הדברים ה AMD עדיף.. יש לך שאלה ספציפית יותר ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות מעבד intel 540 3.2ghz איזה מעבד דומה למהירות הזו מצד amd

פורסם

זה לא אומר כלום.

אתה לא יכול להשוות MHZ של INTEL וMHZ של AMD

כי אלו מעבדים שונים, מבוססים על שבבים שונים ומבצעים חישוב בצורה שונה

מעבד 3000+ של AMD מתחרה ב 3.0ghz של Intel

פורסם

במשחקים כמו HALF-LIFE2 יוצא כי AMD 3200+ יותר טוב מ INTEL 3.8GHZ....תפרט לאיזה שימושים אתה צריך את המחשב..

פורסם

ובחלק מהשימושים הAMD עוקף (בטיפה) את האינטל, למשל במשחקים והאינטל עוקף בצורה משמעותית יחסית את הAMD בביצועי קידוד (לצורכי עריכת וידאו וכד')

בקיצור רוב הסיכוי שאתה רוצה מחשב למשחקים ולעבודות רגילות ולא לעריכת וידאו/קידוד ולכן מומלץ AMD 64 במיחד לאור העובדה שהוא תומך ב64bit שזה יהיה משמעותי ומועיל בעתיד.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את המחשב לצורך ביתי שאני יוכל להריץ בו משחים טובים, שאני יוכל לתכנת בו טוב, ושהוא יהיה חזק ועמיד....

פורסם
  • מחבר

כפי שרשמתי לך למעלה לאילו צרכים אני צריך את המחשב , אבל מצד שני הבנתי שלוחות אם חדשים של ה pci-e אין הרבה לamd אם כן איזה , ואיזה מעבדים של amd תומכים בהם.... בתודה מראש לעוזרים.

פורסם

כפי שרשמתי לך למעלה לאילו צרכים אני צריך את המחשב , אבל מצד שני הבנתי שלוחות אם חדשים של ה pci-e אין הרבה לamd אם כן איזה , ואיזה מעבדים של amd תומכים בהם.... בתודה מראש לעוזרים.

רוב לוחות ה PCI-E תומכים ב AMD64 !!!

בקשר לאיזה מעבד אתה צריך ויתן לך יותר ביצועים זה כבר תירשום בפורום מפרטי מחשב ותתן להם מחיר והם יסדרו לך מחשב מעולה למשחקים...

פורסם

אני יודע שאני קצת שוטה מהנושא אבל רציני לדעת נכון שמעבדי הAMD אמינים כמו של אינטל אבל למה למעבדי אינטל אחריות לכול החיים ולAMD לא? ???

פורסם

כי amd חכמים מספיק לדעת שהם לא יכלו לספק לך רת המוצר אחרי 3 שנים משום שהוא כבר לא יהיה בשימוש והמחיר שלו יהיה מאוד נמוך...

פורסם

האחריות לכל החיים זה תרגיל שיווקי ...

אחרי שלוש שנים אתה מקבל זיכוי על המעבד שהו (תלוי כמה זמן עבר) רבע ממה ששילמת בזמנו ...

פורסם
  • מחבר

אבל שוב חבר'ה האחריות כרגע מה זה לא מענינית אותי למה כבר קניתי שתי מעבדי אינטל ובחיים לא עשו לי בעיות.........והם פועלים כמו שצריך

הפעם אני יודע שהרבה אומרים שה- amd הם השולטים ומצד שני אני לקוח מרוצה של אינטל , אז אין לי מושג במה לבחור כרגע

ואני יודע שאם אני אחליט לקחת אינטל אז אני אקח p-540 3.2ghz s775

אז אני רוצה תעזרו לי להבין איזה מעבד מקביל בבביצועים מצד amd

בתודה לעוזרים!

פורסם

במשחקים ותכנות ה3000\2800+ בערך מקבילים אליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים