עבור לתוכן

מחפש את הפיצ'רים הבאים בנגן אמפי3 מבוסס הארדיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :xyxthumbs:

לאחרונה אני התחלתי להתעניין קצת בנגני MP3 שמבוססים על הארדיסק, כי אני אוהב את הרעיון שכל מאגר המוזיקה שלי יכול להיות תמיד אצלי בכיס מוכן לשמיעה.

לצערי אני לא מודע מספיק למצב נגני הMP3 בשוק כיום ואני רק מכיר את הדגמים המובילים... לכן אני פונה לעזרתכם :)

אני מחפש נגן עם התכונות הבאות:

* נגן שיוכל להכנס לכיס ולא יהיה כבד מידי )אני מתאר לעצמי שכל הנגנים ככה(

* יכולת להראות את מילות השיר . שמעתי שיש נגנים מבוססי פלאש עם האופציה הזאת . זה נורא חשוב לי ואני לא יודע אם לנגנים המובילים כמו iPod או H320 יש את הפיצ'ר הזה

* שתהיה לי האפשרות להשתמש בסוללה רגילה מתי שהסוללה הנטענת נגמרת \ מתה . אני ממש לא סומך על בטריות נטענות ואני לא רוצה להדפק כאשר הבטריה הולכת.......

* שהנגן יבוא עם שלט או שתהיה אופציה לקנות אחד לא יקר.. לא אכפת לי אם לשלט יש תצוגה או לא, העיקר שיהיה כפתורים יעילים :)

מבחינת תקציב, אני לא רוצה לבזבז סתם כסף על פיצ'רים שאני לא צריך כמו תצוגת LCD עם מליון צבעים או היכולת להקרין סרטים... הייתי רוצה מסך כזה רק אם הייתה אפשרות להתקין על הנגן משחקים או לשים קרטריג'ים של גיימבוי אבל זה כבר מוגזם מדי לבקש :lol: בכל מקרה אני בסה"כ צריך מסך פשוט ונוח ) כמובן שאם ההבדל במחיר לא גדול אני אקח אחד עם הפיצ'רים האופציונאליים שהזכרתי(

תקציב בכל אופן לא מדאיג אותי כל עוד אני לא מבזבז כסף לחינם.

תודה מראש על העזרה 8)

פורסם

אני יכול להגיד לך שלiRiver יש את כל הפונקציות שאתה מחפש.

מה שכן הוא קצת מהיקרים יותר, יש נגנים יותר זולים עם אותם פונקציות (בהם אני לא מתמצא אבל, תאלץ לחכות שמישהו יבוא).

לH3xxים יש אפשרות להצגת מילים, הוא מגיע עם שלט (ללא מסך).

במקרה שנגמרת הבטרייה הנטענת (שהיא בעלת חיים ארוכים של 16 שעות) אתה יכול לחבר 4 בטריות רגילות AA בעזרת מה שנקרה External Battery Pack

זה נראה ככה:

battpack.jpg

player_battpack.jpg

העניין טיפה מסרבל את המכשיר אבל סך הכל זה מאוד נוח (זה גם טוען את הבטרייה הנטענת, כלומר אם היא מתה אתה רק צריך לחבר את המתקן הזה לאיזה שעה שעתיים)

הוא גם יחסית קטן ושוקל 180 גרם.

אחרים יגידו לך על עוד נגנים, אבל לזה יש את מה שאתה מבקש

רק שתדע, אם אתה קונה בארה"ב אתה לא מקבל כל מיני תוספות כמו שלט והתקן בטריות חיצוני (שאת שתיהם אתה רוצה) - כלומר אל תקנה בארה"ב!

פורסם
  • מחבר

אבל הקטע הוא, מתי שהסוללה הנטענת מתה (וזה יקרה תוך איזה שנתיים שלוש, לא יותר) אני נדפק ואני צריך ללכת עם הExternal Pack קבוע. אין איזה נגן שאפשר לשים בו בטריות רגילות במקום הנטענת? כמו שSony עשו\עושים עם המינידיסקים שלהם.

אם אני קונה מוצר ביותר מ2000 שקל, אני רוצה להיות בטוח שהוא יהיה יעיל במשך כמה שנים. אני אשתמש בו לפחות שעתיים ביום..

בכל מקרה המוצר נורא מסקרן אותי, אבל אשמח גם לשמוע על אלטרנטיבות

פורסם

זה די שטויות הקטע של הסוללה מתה... זה יקח יותר משלוש שנים... וגם אז, כשזה יקרה (כמו שזה קורה לפלאפון ולכל מכשיר חשמלי), אתה תוכל תוך תשלום להחליף את הבטרייה, גם עד אז, אני מניח שיפרסמו באינטרנט DO IT YOURSELF KITS (כמו שיש היום ל IPOD)...

אם זה ממש מציק לך אתה תמיד יכול ללכת על ה CREATIZE ZEN MICRO שיש לו בטרייה מתחלפת... ונראה לי שגם לאחד מדגמי ה ARCHOS יש...

פורסם

אבל הקטע הוא, מתי שהסוללה הנטענת מתה (וזה יקרה תוך איזה שנתיים שלוש, לא יותר) אני נדפק ואני צריך ללכת עם הExternal Pack קבוע. אין איזה נגן שאפשר לשים בו בטריות רגילות במקום הנטענת? כמו שSony עשו\עושים עם המינידיסקים שלהם.

אם אני קונה מוצר ביותר מ2000 שקל, אני רוצה להיות בטוח שהוא יהיה יעיל במשך כמה שנים. אני אשתמש בו לפחות שעתיים ביום..

בכל מקרה המוצר נורא מסקרן אותי, אבל אשמח גם לשמוע על אלטרנטיבות

הסוללה תמות אחרי יותר משנתיים, אני מאמין משהו כמו 4.

אחרי זה אני חושב שהם יחליפו לך אותה חינם, וגם אם לא אז בתשלום סמלי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים