עבור לתוכן

עזרה בקניית מסך LCD למשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי הזדמנות להשיג במחיר מוזל את שני הפריטים הבאים:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2162,CONTENTID=9950

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/

לגבי העכבר והמקדלת אין לי בעיה, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בקשר למסך. אני גיימר דיי כבד ורציתי לדעת האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות את המעבר מCRT לLCD. אני יודע שלמסכים רגילים יש 2-3MS, ונראה שדי מצמצמים את הפער במסכי LCD, האם אתם חושבים שאני ארגיש בהבדל בין המסך הזה לבין הF700P שיש לי כרגע?

תודה :)

פורסם

לדעתי תשאר עם ה CRT

אם אתה אוהב משחקים וסרטים אז אתה תסבול מאיכות הגרועה של מסכי LCD

CRT הרבה יותר טובים תאמין לי אל תעשה את הטעות אז רק בגלל צבעים ''יותר חיים''

פורסם
  • מחבר

איכות גרועה, לא הגזמת? אני גם החזקתי בדעה שלא כדאי לשדרג אבל קראתי דברים טובים במיוחד על המסך הזה, ועכשיו כשהוא עם 8MS אז זה בכלל צריך להיות טוב. עד כדי כך לא מומלץ. משהו מעוניין לצאת חוצץ ולייצג את תומכי הLCD?

פורסם

יש כבר מספיק דיונים שתומכים ומתנגדים ל-LCD.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש, ולא קיבלתי כל כך תשובה מספקת (קראתי בכלליות על וויכוח ה CRT וLCD אבל לא מצאתי משהו שגורם לבחור באחד מהשניים)

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על המסך הזה (במיוחד בגלל העובדה שהוא 8MS על זה לא מצאתי דיונים), והאם יש אנשים בפורום שהם גיימרים כבדים ועברו לLCD

(HOLY לך יש samsung 710tm לא?).

אני לא מעוניין בוויכוח האם עדיף LCD או CRT, אני רוצה לדעת האם הF700P עדיף על ה VP171?

פורסם

עשיתי חיפוש, ולא קיבלתי כל כך תשובה מספקת (קראתי בכלליות על וויכוח ה CRT וLCD אבל לא מצאתי משהו שגורם לבחור באחד מהשניים)

אני מעוניין לשמוע את דעתכם על המסך הזה (במיוחד בגלל העובדה שהוא 8MS על זה לא מצאתי דיונים), והאם יש אנשים בפורום שהם גיימרים כבדים ועברו לLCD

(HOLY לך יש samsung 710tm לא?).

אני לא מעוניין בוויכוח האם עדיף LCD או CRT,  אני רוצה לדעת האם הF700P עדיף על ה VP171?

אני גם מחליף מסך ויש לי אותה התלבטות. ניראה לי שיש שלכל סוג מסך יש עדיפות בסוג אחר של שימוש, אבל אם יש לך הרבה תקציב (ה-VP171 עולה בזאפ 2,617) אז הייתי הולך על LCD איכותי.

פורסם
  • מחבר

וה VP171 הוא איכותי. השאלה שלי היא האם המסך הזה שעולה 2,617 שקלים יצא בסוף פחות טוב מהF700P שיש לי כרגע?

המסך שיש לי כרגע הוא מצויין, אני רק רוצה לדעת האם הVP171 שווה לו, טוב ממנו, או פחות טוב.

לא יוצא הרבה שיש הזדמנות להשיג מוצר כזה במחיר מוזל, אז אני רוצה לדעת שזה שווה...

פורסם

כרגע אין שם LCD שישתווה ל מסכי-CRT

אבל התמונה ה LCD משתפרת -ומשתפרת ויש להם צבעים יותר חיים ובהירות גבוהה יותר.

אני מאמין שהדור הבא של ה LCD יהיה כבר טוב יותר מ ה CRT.

VP171 יהיה מסך איכותי אבל ה F700P יותר טוב.

אבל זה העדפה אישית יש פה הרבה שעדיפו LCD. :xyxthumbs:

אז הצעה שלי תראה את המסך לפני זה פועל במשחקים וסרטים :)

פורסם

אני ממליץ לך לעבור למסך הנ"ל מכיוון שהוא מסך איכותי מאוד גם מבחינת צבעים וגם מבחינת ביצועים (8MS), אני חושב שלא תתאכז, במיוחד אם יש לך כרגע F700P.

פורסם

לפותח הת'ראד:

הכמה זול אתה משיג את המסך הנ"ל???

כי אני משיג אותו ב- 2,400 אחרי מע"מ ישירות מהיבואן

פורסם
  • מחבר

יש לי הנחה של 550 דולר...

ו-Ido-K מזתומרת "במיוחד אם יש לך כרגע F700P"?

פורסם

דבר בשקלים סופי כמה אתה משיג?

אם זה מחיר טוב בטוח כמה בפורום ירצו אם תוכל להרביץ מכירה קבוצתית (כן אני יודע בטח לא) ::)

פורסם
  • מחבר

צודק, לא. בגלל שלא מדובר בחנות שעושה איזה מבצע. קיבלתי תלושי הנחה (כמו שאתה רואה מאוד מכובדים) על מספר מפגשים לרופאים שעזרתי בהם (סיפור ארוך).... אם זה היה איזה מבצע גדול שכולם היו יכולים להרוויח ממנו מן הסתם הייתי כותב את זה בפוסט הראשון.

אז חזרה לנושא...

פורסם

חזרה לנושא שלא אמרת כמה אתה משלם עליו בשקלים, ואם זה מתחת ל2400 אז תרוץ ותקנה.

פורסם
  • מחבר

יש לי הנחה של 550 דולר. הדולר שווה היום 4.4, 550 כפול 4.4 שווה כמה? זה ההנחה על המסך.

עכשיו אפשר לחזור לנושא :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים