עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סוף סוף הגיעו המוצרים של טרמלטק...

Featured Replies

פורסם

הזמנתי X-Controler של טרמלטק, לפני כשבוע

עם החוסר מזל שלי הגיע לי כמובן פאנל פגום (פעם במאה שנה יש רכיב אחד פגום והוא נפל דווקא אצלי ::))

בכל מקרה היום הגיע החדש, פאנל ממש חביב, עיצוב יפה תאורה יפה שליטה נוחה הכל סבבה, הכפתורים רגישים מידי לטעמי (לא מבחינת רגישות השליטה אלא מבחינת עמידות הכפתורים, הם נראים לי חלשים מידי ואם משתמשים ביותר מידי כוח אפשר לגרום לנזק). המינימום זה 6.5V שזה לדעתי לא משהו, אבל בסדר.

הכפתורים ארוכים מידי, ממש גבולי, אפשר לסגור את המכסה של הפאנל אבל הוא לא נסגר בקלות.. אם היו עושים מילימטר פחות זה היה מושלם.

קשה לכוון לאמצע (המצב הירוק) כי הוא ברדיוס מתחים ממש קטן וסיפור להתיצב על זה, אבל זה לא כל כך קריטי.

הפאנל הרדקנו2 של טרמלטק, בתמונות ממש לא אהבתי אותו, במציאות הוא נראה הרבה יותר חביב, המאורר באמצע ממש לא מועיל ועדיף לכבות אותו, המסכים עובדים על סוללות ולא על חשמל, לא ממש חכם, כי צריך להחליף סוללות כל כמה חודשים ולמי בכלל אכפת מה הטמפרטורה של המעבד בזמן שהמחשב כבוי ? :\

החורי ברגים שלהם לא במקום הנכון וצריך לקמבן הברגה לחור מסילות של ההרדיסק, בכללי לא ממש מעיק אבל גם לא ממש חכם, החורים של ההברגות ממש גדולים וקשה למצוא לזה בורג מתאים :\

אבל הקריאת טמפרטורה נראת לי דיי מדוייקת, החוטים של הסנסור עדינים אבל לא לחלוטין, הם דקים וזה טוב למי שרוצה להחדיר את הסנסור באמצע המעבד (ושהחוטים יצאו בין הפינים).

בכללי הסנסור לפי דעתי קצת קצת עבה מידי ומקשה על החיבור שלו, הפאנל מגיע עם מדבקות טרמיות חלשות מאודדדד ולא מחזיקות את הסנסור במקום הרצוי.

סיילנט קט, רחוק מלהיות סיילנט אבל מוותרים לו כי הוא זורק הרבה אוויר ;D, הרשים אותי לטובה מבחינת קירור, מבחינת הרעש אני מאוכזב

הלבן שלו... אממ.. אפשר להתרגל :D לדעתי הוא בוהק מידי אבל לפחות הוא לא בג', צריך להתנהג איתו בזהירות ולנקות אותו הרבה מאבק כי על הלבן רואים הכל..

הרכבה ממש לא נוחה על סינקים של טרמלרייט (לא כמו ה UFO שההרכבה היתה פשוטה מאוד), הרבה מלחמות והוא עדיין לא יושב מושלם אבל סביר.

הGamma Pad המואר של טרמלטק, תאורה יפיפה, קלות שימוש מדהימה, הוא לא גבוה ומציק ליד כמו שחשבתי, ממש נוח, יושב כמו סלע על השולחן לא זז סנטימטר, מגע מדהים, לא משתווה לפנק-פד אבל עדיין עולה על כל פד שניסיתי עד היום, קרוב מאוד למושלם.

חיסרון, החוט עבה מאוד! וזה מכוער, אין לו מפצל ל USB מה שאומר שהוא תופס יציאה, בכל לחיצה שניה הפד נכבה, לדעתי היה עדיף שהיה את כל הצבעים ורק בלחיצה האחרונה הוא יתכבה.. ממש מציק לעבור את כל הצבעים בלחיצות כפולות..

הפד אצלי כמה ימים ולפי דעתי הוא מתחיל לפשל (המשטח טיפה מתנתק מהבסיס, אבל בלחיצה עליו הוא חוזר ומאז לא יצא שוב, לפי הצורת ניתוק שלו אני לא חושב שזה יקרה שוב כי הוא התנתק ממש מעט, מינוס דיי רציני אם הוא ימשיך ככה בעתיד..

זהו בעצם, חפרתי לכמה אנשים פה בפורום לקראת ההזמנה (אהם אספי ;D), אז הייתי חייב לסכם הכל בקצרה.

אין צורך להגיב!, התארד הזה רק דעתי בקצרה על כל אחד מהמוצרים, בכללי אני מרוצה מכל הרבעיה, והפלוסים מתקזזים יפה מאוד עם המינוסים.

המחירים ממש נמוכים של כל אחד מהמוצרים ובגלל זה אני ממליץ על כל אחד מהם בחום.

יום טוב (:

נ.ב זאת לא סקירה!, זה בסך הכל דעתי בקצרה על כל אחד מהמוצרים.

פורסם

סופסוף רועי!!!!! :yelclap:

תתחדש,ואל תשכח תמונות.......

פורסם
  • מחבר

כנראה שבערב היו תמונות, מקסימום מקסימום מחר.

פורסם

תתחדש אחלה סיקור :xyxthumbs:

ואל תשכח באמת תמונות! ;D

פורסם

טוב.... :nixweiss:

אם בשבילך הסיילנט קט מרעיש

אז אני לא יודע מה להגיד...

אני מקווה שאתה מרוצה מהביצועים

בשבילי הוא שקט מספיק...

ואני יושן שהוא על MAX...

סחטיין על שאר המוצרים -

יאללה תמונות

פורסם

סוף סוף קיבלת אותם... :)

תתחדש!

פורסם

סוף סוף, תתחדש!

אם אתה לא רוצה אחד מהמוצרים אני אשמח לקבל אותם :silly:

פורסם
  • מחבר

הסיילנט קט באמת לא ממש שקט ;D אבל הביצועים מספקים אותי.

(ליבת בארטון, 36 מעלות בעבודה (לא מאמץ) בחדר רותח, בהחלט מספק אותי.)

לצערי אין תמונות של הפאנלים עצמם (גוף וחיבורים) כי לא היה לי זמן להתחיל לפרק הכל, תסתפקו בתמונות חיצוניות.

(כדרך אגב האיכות תמונה גרועה לא בגלל המצלמה, בגלל שאני צלם גרוע ::) )

למשתמשי אקספלורר:

http://pic.intermail.co.il/?vatos_locos

למשתמשי מוזילה:

http://www.asafy.netrulon.com/roee

(תודה רבה לאספי על האחסון ;D)

עריכה: רומן, עכשיו שאני חושב על זה באמת אין לי מה לעשות איתם, אתה מוזמן לקפוץ לקחת... ;D

פורסם

רועי אחי,תתחדש על הכל ותהנה!! :)

אגב,הגלריה לא עובדת בפיירפוקס..

פורסם
  • מחבר

תודה על הלינק אחי, באמת נבהלתי שזה לא עובד ::)

פורסם

תחדש :) ותפסיק לקנות דברים יא מכור לקניות :S

אתה עשית את החלון?

נ.ב

אדום שולט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא, זה חלון שתוכנן על ידי זיגזג ונחתך בהזמנה דרך איזה מפעל או משהו (לא בדיוק הבנתי מה הפרוטקציונרים האלה עשו).

פורסם

גם אני חושב להזמין את הסילנט קט, הוא נראה מרשים למדי..

הוא מגיע עם מתאם 92 ל80 ?

ועד כמה היית אומר שהוא רועש ?

30db ? בערך ? או יותר ?

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של דציבלים, הוא רק 21dba! אבל לטעמי הוא רועש יותר מהקולרמאסטרים, יש לו רעש דיי מעצבן

אבל זה יחסית סביר, אני אישית רגיש לרעש יש אחרים שלא..

וכן הוא בא עם מתאם ל80ממ.

בכללי אני מאוד מרוצה מהמאורר הזה יש לו ביצועי קירור מרשימים מאוד.

אני ממליץ לקנות אותו, כל עוד אתה לא בא בציפיה לשקט מוחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.