פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/SPDIFבגדול זה תקן להעביר מוזיקה בצורה דיגיטלית בין מכשירים... אתה יכול להשתמש בזה בכל חומרה שתומכת בזה (כרטיס קול טוב ורסיבר טוב).
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים בתקן הזה אתה יכול להשתמש בכבל אופטי או כבל קואקסיאלי האיכותי יותר מביניהם הוא האופטי כי יש אין בו סיכוי של הפרעות EMF ו RF מכיוון שהוא לא מעביר חשמל מה ההבדלי מחיר שלהםזה אני כבר לא יודע
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אופטי לא איכותי יותר, לכל אחד מהם יש את המורדות שלו. הכל תלוי באיכות הכבל ובמקרה הספציפי. במקום עם המון רכיבים אלקטרוניים כדאי יהיה להשתמש בכבל אופטי כדי להימנע מהפרעות של הסביבה. במקרים אחרים כדאי יהיה להשתמש בכבל קואקסלי כדי להימנע מהכשלונות של כבל אופטי.מחיר של כל אחד מהם תלוי באיכות הכבל, החל מעשרות בודדות של שקלים ועד למאות ואף אלפי דולרים לכבל קצרצר.את ה-LIVE! שלך תוכל לחבר על ידי כבל קואקסלי, אך תצטרך מתאם מ-mini pl ל-RCA בכדי לחבר את הכבל לכרטיס הקול שלך.Anatoli.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אתה ידוע במקרה באזיה חנות בארץ אני יכול לקנות את הכבל הזה כי שמעתי שהוא די נדיר
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים נדיר?! אתה מדבר על המתאם ל-RCA? יש אותו בחנויות כמו ACE ואופיס דיפוט. אני ראיתי אותו שם כמה פעמים. נמכר בזוגות במשהו כמו 15 שקלים.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.