פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים כן הנה התמונות של ה gmini 400 של ארקוס 320 דולר באמזון וזה נראה כמו Ipod שוקל כמו Ipod אבל זה ממש לא זה מסך צבעוני סרטים משחקים מוסיקה תמונות... img]www.pvmp3.biz/Gmini_pic/1.jpg
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אחלה של דבר!! יש לי גם אחד ואני מרוצה ממנו עד השמים! הוא כל כך קטןןןןןןןןןן )
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים 20GB : נראה בול כמו ה-Rio Riot, רק שזה בצבע כסף כמה זמן בערך זה מחזיק אחרי טעינה בשימוש רגיל?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר 20 גיגה.מנגן סרטים divx\xvid.משחקי מופונס.מחזיק 5.5 שעות בערך לסרטובן 9 - 13 שעות במוסיקה תלוי כמה אתה משחק איתו בזמן שהוא מנגן.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים נראה נחמד.. לפי דעתי יותר דומה לגיימבוי מאשר לנגן.. : ד"א.. מה מקסימום ה-FPS שהוא מנגן בו?.. איכות הסרטים טובה?.. האמת לפי דעתי מסך צבעוני שווה רק בשביל לראות את העטיפות של האלבומים.. לא יודע למה.. זה פשוט עושה לי את זה.. תתחדש! (חח.. תמיד שפותחים פה ת'ראד על נגן חדש זה נורא מצחיק אותי.. חצי מהזמן אתם עסוקים בלהשמיץ את האייפוד.. אבל כל השוואה נערכת אליו.. ["יותר קטן,יותר יפה,עושה קפה"], למרות שאני הולך לקבל הכחשות צורמות.. זה לא מראה משהו?.. הרי אפחד לא עושה השוואת עם דברים יותר גרועים.. [מי משווה 6800U עם 5200?..] נקודה למחשבה )
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים הייתי מוסיף כמה עשרות דולרים ולוקח את זה: http://www.pricegrabber.com/search_techspecs_full.php/masterid=856765 זה כולל מסך הרבה יותר גדול וגם מקליט וידאו.
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים נראה נחמד.. לפי דעתי יותר דומה לגיימבוי מאשר לנגן.. : ד"א.. מה מקסימום ה-FPS שהוא מנגן בו?.. איכות הסרטים טובה?.. האמת לפי דעתי מסך צבעוני שווה רק בשביל לראות את העטיפות של האלבומים.. לא יודע למה.. זה פשוט עושה לי את זה.. תתחדש! (חח.. תמיד שפותחים פה ת'ראד על נגן חדש זה נורא מצחיק אותי.. חצי מהזמן אתם עסוקים בלהשמיץ את האייפוד.. אבל כל השוואה נערכת אליו.. ["יותר קטן,יותר יפה,עושה קפה"], למרות שאני הולך לקבל הכחשות צורמות.. זה לא מראה משהו?.. הרי אפחד לא עושה השוואת עם דברים יותר גרועים.. [מי משווה 6800U עם 5200?..] נקודה למחשבה ) אתה צודק בהחלט! אבל הקטע הוא שהIPOD הוא בלתי אפשרי להתעלמות בגלל שהוא הנגן הכי נמכר בעולם, וזהו! אז כל הזמן משווים את הIPOD לדברים טובים ממנו.
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אחלה של דבר!! יש לי גם אחד ואני מרוצה ממנו עד השמים! הוא כל כך קטןןןןןןןןןן ) מסכים , נגן מעולה . רק חבל שאין לו יבואן רציני בארץ שנותן גם שירות כמו שצריך ומוכר כל מיני אביזרים למכשיר כמו : כיסוי , שלט וכו .
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים משעשע לדעת שחוץ ממני ואיתי (itaysp שכבר נתקלנו אחד בשני באתר אחר) יש עוד אנשים עם Gmini. מקווה שלא קניתם אותו בארץ .
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים נראה נחמד, המסך הגדול נראה קצת מיותר. איך רואים בזה את הסרטים? מה הרזולוצייה והFPS?
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים קצת תשובות:1. 320 דולר כיום באמזון (אני שילמתי 360 לפני 4 חודשים בניו-יורק).2. עד 30fps ורזולוציה 640x400 של (למרות שאני מוכן להשבע שניגנתי סרט של 640x480).3. רואים נהדר על המסך של הנגן (בדיוק ראיתי את resident evil 2).4. רואים נהדר על הטלויזיה (בהנחה שהסרט עצמו ברזולוציה טובה) (וכן, אם לא ידעתם הוא מתחבר לטלויזיה.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.