עבור לתוכן

6600GT עם הNV SILENCER 6 החדש + תמונות התקנה ( מיני סיקור ) !!!

Featured Replies

פורסם

קניתי היום ושוב תודה לזיגזג על המוצרים המעולים שהם מספקים - בזמנו קניתי את הSILENCER לX800PRO שלי ועכשיו תור ה6600GT שהקירור הרועש שלו פשוט גרם לי למרוט שיערות .....

מעט תמונות מההתקנה למעניינים ....

בכל מקרה הייצור הזה פשוט השתיק את המחשב לחלוטין והוריד כמעט 10 מעלות כאשר אני בOC נכבד ביותר של 570@1280 ועומד על 43 מעלות כאשר לפני כן עמדתי על 52 .....שוב מרוצה מהמוצרים המעולים של ARCTIC COOLING - פשוט להתקנה ( 4 דקות לא כולל תמונות ) יעיל בצורה פנומינלית , זול , ושקט בצורה מדהימה !!! :xyxthumbs: קנייה כדאית ביותר לכל בעלי הכרטיסים ( אזהרה - התקנת גוף הקירור מפיגה כל סוג של אחריות על כרטיס המסך עליו מתבצע השידרוג , ההתקנה היא על אחריות המתקין בלבד )

מוגש כשירות לציבור בתור מיני סיקור מוצר .....

וכעת לתמונות ...

הגולש ...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

המשך ...

פורסם

פשש קירור עצבני לכרטיס...

והמחשב שלך בכלל נראה חזק עם כל הקירורים הללו שדחפת לשם :ם

פורסם

כל הכבוד על התמונות... אבל אני מחכה לתוצאות OC לפני ואחרי הקירור, וגם תוצאה ב 3DMARK 2003/5

פורסם

קירור ענק ועצבני.. תביא קצת תוצאות!!!

פורסם

שני שאלות לי אליך, האחת, במידה וגוף הקירור מתאבק (מלשון אבק) איך מנקים אותו? דיי בעיה, לא ? זה הסיבה העיקרית למה אנ יבדילמה אם לקנות אחד כזה או לא.

השניה, על איזה טמפרטורה עומד המעבד שלך, והאם הBIGWATER יכול לסחוב (ז"א המשאבה) עוד בלוק קירור על הגשר הצפוני? (או על כרטיס המסך)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הציר של המאוורר נגיש מתחת למדבקת הלוגו של החברה במקרה של רצון לשמן או לנקות את הציר קלי קלות ....דבר שני ניתן לנקות כל דבר בעזרת לחץ אוויר ( אולי לא כל דבר :lol: ) מפח אוויר אחד לתוך פיר המאוורר וכל האבק יוצא דרך הצד השני - קלי קלות גם כן .

הBIG WATER יכול לסחוב עוד בלוק קירור למרות המשאבה החלשה יוצא עכשיו ליין שלם של בלוקים ומחברים נוספים של TT למערכת הזאת מבחינתי כרגע המעבד עובד רק על 2400MHZ ( סטוק 2000 ) אבל על טמפ של 25 מעלות בIDLE ו34 מעלות בFULL LOAD !!! אם מישהו רוצה להגיד לי שהמחשב שלי "רותח" עכשיו זה הזמן ( ד"א גם על 2600 הוא עמד על מעלה אחת יותר לכאן ולכאן )

בכל מקרה לתוצאות הקירור של הSILENCER - הכרטיס מגביל את הOC של הזכרונות עד 1300 ככה שמעל אין לי לאן ללכת ( הכרטיס "לא נותן " לעלות מעל - לא ארטיפקטים ) ליבה כרגע על 580 יציבה לחלוטין ללא ארטיפקטים בכלל אז כרגע 580@1300 למרות שהליבה עובדת גם יותר אני לא רוצה לאמץ אותו יותר מידי כרגע .....מאוחר יותר אולי ננסה יותר ....

תוצאות - 3DMARK05 - על DEFAULT - הרצה בודדת של כל מבחני המשחקים - 4395 !!!

כרטיס מרשים ולכל מי שמזלזל בXFX שידע שPINE יודעת מה היא עושה ( וזו עוד לא גירסת הEXTREME שלה שבאה עם זכרונות 1.6NS שרצים ב-1200 סטוק )

הגולש ...

פורסם
  • מחבר

טוב ....אני הייתי חייב לנסות ....עד הפעם הבאה ....הכרטיס הומהר ל1300@600 !!!

טמפ' במנוחה של 15 דקות - 44 מעלות ....לא שונה בהרבה מהסטוק .

תוצאה ב- 3DMARK05 - לאחר הרצת כל בדיקות המשחקים פעם אחת בודדת - 4496 !!!

מה התוצאות של הסובבים פה ? אם מישהו פה עם הכרטיס יכול להשוות לי אני אשמח .

הגולש ...

פורסם

לפי מה שהבנתי לא העלת מתחים

אני עם הקרור של זלמן VF-700, הגעתי ל-4338 (590/1330 )

יופי של תוצאה , סוף סוף משיהו עבר אותי , כל הכבוד

פורסם

תביא ORB.

פורסם
  • מחבר

ללא העלאת מתחים כלשהי .....הכל בכרטיס מבחינת מתחים על סטוק PCI-E נעול בביוס על 101

פורסם

באיזה דרייוור השתמשת ?

פורסם
  • מחבר

71.84 אני פשוט מת על הדרייבר הזה .....ועוד יותר על הכרטיס הזה ....הוא פשוט לא מפסיק להפתיע אותי .....הכי הרבה שהגיעו עם 6600GT זה 684 לליבה .....היום ננסה אולי לשבור את זה .

WISH ME LUCK :xyxthumbs:

פורסם

תביא ORB.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח אבל התוכנה לא נותנת לי להכניס את הפרויקט שלי .... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים