עבור לתוכן

כרטיס TV - בעיה באודיו

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי כרטיס powercolor 550 pro

כאשר אני מחבר אותו לממיר יש לי תמונה מצויינת אבל סאונד מלא ברעשים או יותר נכון רעשים שמהם אפשר קצת להבין דיבורים בטלו' .

לעומת זאת כאשר אני מחר דרך החיבור של הוידאו הכל מצויין

ניסיתי כבל אחד אבל ללא הצלחה

מה לעשות?

פורסם

איך אתה מחבר אותו לממיר?

פורסם
  • מחבר

אני מחבר אותו בשני דרכים

1. בעזרת אנטנה (כבל לבן וחיבור הברגה) שמחובר ליציאה של הממיר - רואים יופי של תמונה אבל האודיו הוא רעש בעיקר (עם קוראים תכתוביות אפשר להבין מתי הם מדברים, כלומר מתי זה רעש ומתי זה קול של התוכנית ;))

2. בעזרת כבל וידאו ושני כבלי אודיו פה שומעים טוב ולפי המצב רוח של המחשב לפעמים גם רואים תמונה, אבל הקטצ' פה זה שאפשר להקליט דברים רק ע"י ישיבה פיזית מול המחשב, כלומר אין אפשרות לתכנת הקלטה מראש.

פורסם

טוב לא יודע.

נראה לי ש 2 זו פשרה סבירה.......

פורסם
  • מחבר

בעזרת 2 אין אפשרות לקבוע זמן הקלטה!

פורסם
  • מחבר

hi again

i tried to install a sound card and desable my board card, and it's kind of the same, now i can hear the speach in the tv, but it's full of kind of metalic noise, i tried to change the cable and also updated the driver of the sound card, and there are more options in the setting now, but non of them helps. maybe it's because the TV card doesn't have a direct audio exit? or maybe because the driver of ATI is full of problem?

i also tried many other programs beside powercinema and in all of them beside the powercinema, i can't ever hear the static noise.

what do u think i can do?

i wrote ATI and they said it's not their problem and to try to update the driver, i wrote powercolor and they wrote that they don't know the problem (some answear ah?!)

what do u suggest to do now?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים