פורסם 2005 באפריל 2720 שנים שלום לכולם אני מעוניין לשים gps באוטו בדרך הזולה ביותר..(לא לקנות פוקט pc ועוד תוכנה למעקב ואנטנת gps)רציתי לדעת אם יש דרך זולה שאתם מכירים..יש לי את התוכנה כבר..destinator3 israelהקטע הוא שאני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם gpsמעבר לזה יש תשלום חודשי או משהו?(מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה)
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים דסטינטור והתוכנה של מפה עובדים עד כמה שאני יודע עם PalmOS ו Windows Mobileלא עם Windows
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים מחבר אז איזה דרכים יש כדי לשים gps באוטו? במחיר זול..האם יש תשלום חודשי ?
פורסם 2005 באפריל 2720 שנים אוקיי באתר של Mapa יש תוכנה שנקראת Mapa2GO ורשום דרישות מערכת למחשב, לא הבנתי אם זה בשביל לחבר PDA או בשביל להריץמה זה דורש ממך:מערכת הפעלה: Windows XP או Windows 2000 או Windows 98 או Windows NT 4.0דפדפן: Internet Explorer 5.5 לפחותעריכה: בגלל שרשום שם Palm Desktop software / ActiveSyncאני מנחש שזה פשוט בשביל עידכונים וכו'בכל מקרה אם זה לא ואפשר להריץ את התוכנה על PCאתה תצטרך לקנות מודם סלולרי מחברת פלאפון או סלקום$$$ לחודש:* תשלום לחברת מפה* תשלום על זמן אוויר של המודם הסלולריבעבודה שלי אנחנו עובדים עם מערכת GPS של חברת ISRהעניין הוא שצריך בשביל זה מערכת GPS שלהם עם מודם סלולרי, המערכת הזאת עולה 151 ש"ח לחודש למשך 3 שנים ואחרי זה 50 ש"ח על השימוש במודם הסלולריוגם צריך חיבור לאינטרנט, אבל אולי אפשר לסדר שזה יהיה דרך אותו מודם סלולריוהתוכנה לבד עולה 2500$
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים התוכנה עולה בסביבות 2000 ש"ח ולא 2500 דולר. הדרך הכי זולה היא לקנות משהו כמו MIO 168 בצירוף התוכנה (זה ייצא הרבה יותר זול מאשר מחשב נייד+תוכנת ניווט).
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים התוכנה עולה בסביבות 2000 ש"ח ולא 2500 דולר. הדרך הכי זולה היא לקנות משהו כמו MIO 168 בצירוף התוכנה (זה ייצא הרבה יותר זול מאשר מחשב נייד+תוכנת ניווט).אל תלמד אותי בסדר?אני עובד מולם כל היום, אני יודע בדיוק כמה עולה התוכנהוזה 2500$ לא כולל מע"מ
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים אז אתה לא מבין כנראה - יש הבדל בין מקום עבודה לבין אדם פרטי. תוכנת GPS לאדם פרטי בחיים לא תעלה 2500 דולר (שזה יותר מ-10000 ש"ח!). אם אתה מתעקש אז הנה: http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=126&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=13&aff=Zap וזה כולל מקלט. זה שאתה משלם עבור תוכנה דומה 2500 דולר לא אומר שהוא חייב לשלם...
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים א. אני מדבר על התוכנה של ISR שאני עובד איתה. ואם אני עובד איתה, אני מבין בה קצת יותר ממך ב. תוכנת Destinator היא תוכנה לניווט כבישים בישראל הניתנת להתקנה על מחשבי כף יד. אם כל הדיון היה על מחשב כף יד לא היתה לנו בעיה
פורסם 2005 באפריל 2820 שנים מחבר אני חיפשתי את הפיתרון הזול ביותראם לחבר את זה למחשב נייד יוצא יותר יקראז עדיף באמת להביא מחשב כף יד כבר..
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים א. אני מדבר על התוכנה של ISR שאני עובד איתה. ואם אני עובד איתה, אני מבין בה קצת יותר ממך ב. אם כל הדיון היה על מחשב כף יד לא היתה לנו בעיה אתה דיברת על תוכנה שונה בכלל. אני והוא מדברים על דסטינטור כפתרון המשתלם ביותר לניווט בישראל. זה שאתה יודע לעבוד עם תוכנה שלא קשורה זה לא עוזר בכלום למה שהוא ביקש וזה ניווט. למה שהוא ירצה לשלם 2500 דולר על תוכנה כאשר יש תוכנה שעושה את זה ב-2000 ש"ח ויש לו כבר אותה... ראה כאן: שלום לכולם אני מעוניין לשים gps באוטו בדרך הזולה ביותר.. (לא לקנות פוקט pc ועוד תוכנה למעקב ואנטנת gps) רציתי לדעת אם יש דרך זולה שאתם מכירים.. יש לי את התוכנה כבר.. destinator3 israel הקטע הוא שאני לא יודע בדיוק איך זה עובד עם gps מעבר לזה יש תשלום חודשי או משהו? (מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה) עכשיו תבין שהוא מדבר על דסטינטור 3 ואין לו שום צורך בתוכנה היקרה שהצעת שהרי כבר יש לו...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים אתה בא להתווכח איתי בלי שיהיה לך מידע שלםדסטינטור עובד רק על מחשבי כף יד נקודההוא לא עובד על PC
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים מחבר חבר'ה בבקשה לא לריב..לליאור: אני חשבתי שאם אני ישים את התוכנה ב pc העסק יצא לי יותר זול כי מחשב נייד יש לי ואת התוכנה יש ליחשבתי שאני יקנה רק gps שמחתבר usb למחשב ובכך אני יוזיל את העלויותמה שאתה הוכחת לי כלא נכוןאז כרגע אני רואה שהפתרון הזול ביותר הוא ה mio עם התוכנה שכבר יש ליתודה רבה לכם חבר'ה..:]עריכה:עכשיו שיש לי נגיד את הmio והתוכנה דסטנייטור 3 אני צריך לשלם תשלום חודשי למישהו?
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים לא רביםרק מנסים לעזורmiro אני לא הבנתי את זה ככה, בגלל זה כל האי-הבנהאני הבנתי את זה שאתה ממליץ לו להתקין Destinator 3 על PCdoreinyכן הפתרון הכי זול זה ה Mio 168ויש 2 תוכנות:* Destinator - תשלום חד פעמי בקנייה של התוכנה* Mapa2Go - תשלום חודשי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.