עבור לתוכן

האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

Featured Replies

פורסם

מה שרשום למעלה:

האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

פורסם

קראת את הביקורת על הנגן ?

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=iaudio_m3l

בכל הנראה יתכן ובעתיד תהיה תמיכה.. כמה ולמה, לך תדע... הדברים בעייתים (ואני בספק לגבי ההצהרות של היבואן על תמיכה מלאה בעברית טבעית)...

פורסם
  • מחבר

קראת את הביקורת על הנגן ?

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=iaudio_m3l

בכל הנראה יתכן ובעתיד תהיה תמיכה.. כמה ולמה, לך תדע... הדברים בעייתים (ואני בספק לגבי ההצהרות של היבואן על תמיכה מלאה בעברית טבעית)...

קראתי את ההשוואה ומאוד התלהבתי... הקטע הוא שראיתי את הנגן בתערוכה רכב ויותר ואמרו לי שהעברית תיכתב ע"י האנשים פה באתר... הוציאו פה עברית לIRIVER אם אני לא טועה ואני רוצה לדעת לפני שאני קונה נגן אם תהיה האופציה הזאת... לא רוצה להתאכזב אח"כ.

נראה לי שבמקרה הזה היבואן רציני (או שככה אני רוצה להאמין) נראה מה יהיה... אולי עוד חודש ירד לו טיפה המחיר (גם בספק...) ואז אני אוכל לקנות אותו ממש...

לדעתך הIRIVER H10 יותר טוב ממנו? ההדל זה הנפח והמסך... ויותר חשוב לי הנפח אבל מסך גם נראה לי די קריטי...

תן דעה סתם... אני לא בונה על זה או משהו.

תודה בכל אופן, זיו

פורסם

לתת דעה זה דבילי.. במיוחד בכזה הבגדל, נגן שמיועד לגודל קטן ואחד לגדול... לי יש נגן 5GB ואני מרוצה (RIO CARBON) אבל יש כאלו שזה לא מספיק להם הגודל הזה...

יש עוד הבדלים, צורת הניווט במכשיר, היכולת לעבוד רק ב DIRECTORY VIEW ולא למיין שירים על פי ID3 TAGS, גודל/משקל, תמיכה בפורמטים, זמן בטרייה..

עדיף לך להיות בקשר עם היבואן ולשאול אם הוא יודע על לוח זמנים / מי שעושה את זה (למרות שגם זה לא מבטיח כלום...), והאם יהיה UNOFFICAL FIRMWARE (לחברות לוקח זמן עד שהם מוסיפות תמיכה רשמית אם בכלל)...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה!

לי גם לא ממש מספיק 5GB... דחוק מאוד.

אני באמת מופתע שאין תמיכה בID3 וזה ממש חבל סה"כ כי זה חלק מMP3. אפילו הדיסקמן MP3 שהיה לי (והתפגר אחרי שנתיים) ידע לקרוא בצורה בסיסית את הID3 tag.

בדקתי את המשקל שלו וזה לא נורא כל כך... הכיס סוחב ממילא... הזמן בטרייה בסדר לגמרי וחוץ מזה אם המתאם איתי אני יכול לטעון אותו קצת (מספיק בשביל לנגן עוד שעה ככה) בUSB של כל מחשב זמין.

יש לך אולי במקרה את האתר של היבואן? אין בסקירה שום אתר או כתובת או טלפון...

לפי מה שראיתי יש להם כבר כמה עדכוני firmware וחייב להיות כאן בפורום עוד מישהו שיקנה את הנגן הזה חוץ ממני (אם אני אקנה) ככה שאני אחכה ואראה מה יהיה.

פורסם

תחפש בפורום אודיו את שם היבואן שמוזכר בכתבה, מישהו פרסם פה את כל הפרטים שלו..

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתה מתכוון ל MP Master?

פורסם

אתה מתכוון ל MP Master?

א. כן זה הוא.

ב. למה אתה מקפיץ דיון מלפני חצי שנה כמעט :silly: :s05:

פורסם

ו...ננעל...!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים