פורסם 2005 במאי 1720 שנים קניתי שבוע שעבר את החלקים הבאים ספק ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series גוף קירור XP-120מאורר Thermaltake Thunderblade 120MMנתחיל אם הספק רואים שזה ספק ברמה גבוה לפי המשקללספק יש 2 מאוררים אם כפתור לשליטה מהירות אין לי מה לומר הספק הזה שקט גם בעבודה קשה הרעש ממש חלש עוד דבר יפה גם מתי שאני מכבה את המחשב המאוררים של הספק ממשכים לפעול לכמה דקות לקירור הספק הרעש ממש שקט לא שומעים גם אם האוזן ליד הספק אני ממש מרוצה מהספק תודה לכול הממלצים החשב לגוף הקירור זה על באמת גוף גדול היה לי בעייה להתקין את הגוף בגלל שהמארז שלי לא גדול מספיק גם הקלפסים חזקים וצריך להפעיל כוח בשביל לחבר וגם הספק היה מפריע אז הוצאתי את הספק הרכבתי את הגוף ואז הכנסתי את הספק בדרך גם פגעתי קצת בגוף בקצה שקרוב לספק אני מאמין שאם היה לי מארז יות גדול זה היה יותר קל המאורר של חברת Ttמאורר אם אור אדום המאורר ממש שקט ויש לו דחיפת האויר טוב אני ממש מרוצה מכול החלקים המחשב היום יותר שקט ממה שהיה בעבר אני מצרף גם תמונות אז אני מקווה שנהנתם מהסיקור הקצרה שלי דרך הגב המעבד בOC 2.44מנוחה 38עבודה קשה 45[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1720 שנים *נחנק* מה לגבי העזרה שלי בפרטי ? לא מגיע משהו? (סתם צוחק) *נושם* וממש מוזר שזה לא נכנס, אולי בגלל הספק עצמו, אצלי יש פחות מקום מאצלך וזה נכנס העיקר שאתה נהנה ;D ד"א תן עוד תמונות של הספק, מזוויות שונות, תודה
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר *נחנק* מה לגבי העזרה שלי בפרטי ? לא מגיע משהו? (סתם צוחק) *נושם* וממש מוזר שזה לא נכנס, אולי בגלל הספק עצמו, אצלי יש פחות מקום מאצלך וזה נכנס העיקר שאתה נהנה ;D ד"א תן עוד תמונות של הספק, מזוויות שונות, תודה ואללה נכון תודה גם לך חחחח רציתי לשים עוד תמונות אבל אפשר לשים רק 4 בכול הודעה אז מצרף עוד תמונות [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1720 שנים גנב לוחות אמ, ה"סליבינג" על החוט של ה 20 פינים זה אתה עשית? ואיזה כרטיס מסך יש לך? (נראה ישן) ואיזה זיכרונות ואיזה מעבד בקיצור, מה המפרט :s05: ד"א נראה סקסי במיוחד, צריך לגייס כסף 8)
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אמ, ה"סליבינג" על החוט של ה 20 פינים זה אתה עשית? זה בא מוכן אם הספקהמפרט שלי מעבד 1.8-P4OC ל 2.5לוח איביט IS&-Eזכרונות ADATA 256 -*2מהירות 500כרטיס מסך GF-3TI200דלוקסאני טס בשבוע הבא ל ניו יורק אני חושב שאני קונה לאח שלי את XFX-6800GTואולי גם איזה מעבד אם אני ימצא משהו בזול עוד תמונות[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1720 שנים כנראה שכן, כנראה שהטמפ' בתוך המארז שלו גבוהה, גם אצלי זה איזה 2 - 3 מעלות מעל לטמפ' של המארז.ד"א הצלחת לקרוא את המהירות של המאורר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.