פורסם 2005 במאי 2020 שנים התקציב (זה לא מה שיפריע...עד 400)אז יש לי 4 אפשרויות שאני חושב עליהם....Logitech MX510Logitech MX518Razer ViperRazer Diamondbackאני מחפש תמורה טובה ולא סתם לזרוק את הכסף....הכי נראה לי זה הMX510 כי1. הוא בצבע כחול2. הוא דיי סבבה למשחקים...לא תמיד צריך את הTOP שבTOP..!!3. נראה לי ש800DPI יספיק לא צריך 1600DPI...יש הצעות אחרות
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בקשר לdiamondback אני לא יודע אבל הviper גרוע , יש לי את שלי כבר שנה וזה היה פשוט בזבוב כסף.היה לי גם mx500 אבל אני לא אוהב את הצורה שלהם ( לא היה לי נוח).
פורסם 2005 במאי 2020 שנים מחבר מה אני נראה לך עובד שמה??..(תתקשר ותשאל)אני לא יודע...אין לי מושג..אני יודע שיש להם MX510...בקשר לdiamondback אני לא יודע אבל הviper גרוע , יש לי את שלי כבר שנה וזה היה פשוט בזבוב כסף.היה לי גם mx500 אבל אני לא אוהב את הצורה שלהם ( לא היה לי נוח).אהה...תודה...גם אני שמעתי דברים לא משהו על הVIPER...נראה לי אני אלך על MX510 או MX518....הRazer Plasma הוא אחד היפים..!!...
פורסם 2005 במאי 2020 שנים יש לי את ה- 510 ובאמת נראה לי שהייתרון העיקרי שלו (חוץ מהמחיר) על פני ה- 518 הוא שהוא כחול
פורסם 2005 במאי 2020 שנים יש הבדל במשחקים המהירות יותר גבוהה במקום 800DPI שהמהירות של סריקת הפיקסלים בשטח היא 8ms כשב 1600 זה 1ms ככה שיהיה לכם מהירות הרבה יותר טובה ומדוייקת משני הבחינות עכבר נח וטוב עם דרייברים טובים.עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה מאיפה אפשר להשיג מחליקים לעכבר כי אני לא רוצה שייפלו לי אלו שבאים עם העכבר זה משהו מאוס
פורסם 2005 במאי 2220 שנים שמע אחי..אני מדבר על mx518הלכתי לחנות אחת אחת הטובות שאני מכיר...ולא היה להם תעכבר אז ביקשתי שיזמינו לי אותוהוא היתקשר כמה פעמים ליבואן הרישמי בישרל של לוג'טקואמרו לו שזה עוד לא הגיע לארץ ביכלל הm518מה שיש בארץ זה לא חוקי כאילו אנשים פרטים הביאו את זה...ויש סיכוי רק שזה גם חיקוימה שכן יש את mx510...בארץ..קח שאני גם לא ממש ממליץ ליקנות את mx518 בנתיםאמרו לי שתגיע הספקה עוד שבוע שבועיםויש מצב שגם הmx518 יגיע...
פורסם 2005 במאי 2220 שנים אני הולך להחליף את הviper שלי היום , שאני יקבל את החדש אני יגיל לך איך הוא. אני חושב שיש לו בעיה.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים יבוא פרטי זה לא נגד החוק.כי זה לא שוק שחור או משהו בסגנון.ואם זה היה נגד החוק אז מלא דברים לא היו פה בארץ (כל הקונסולות משחק חוץ מהקונסולות של סוני הן ביבוא אישי, אפילו הxbox והגיימבוי).ובשביל עכבר לגיימרים זה עכבר מדהים, שיחקתי איתו וממש מרגישים הבדל (יחסית לmx510 שלי), במיוחד במשחקים מהירים שדורשים רזולוציות סריקה גבוהות כמו ut. והיתרון העצום בשינוי רזולוצית סריקה ע"י כפתור זה ממש עוזר, כי אז אם אתה משנה את הטקטיקת משחק שלך, אתה יכול לשנות את העכבר שלך בהתאם (לצלפים עדיף רזולוציה נמוכה יותר כדי שלא כל תזוזה קטנה של העכבר תזיז את הכוונת יותר מידי, אבל אם אתה נכנס לקרב של פנים מול פנים, שבוא צריך סגנון משחק שונה לגמרי אתה משנה את הרזולוציה).אם זה בתקציב שלך, ואתה משחק בעיקר במשחקי fps אז מאוד כדאי לך ללכת על הmx518.נותן תמורה מעולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.