עבור לתוכן

אני רוצה להוריד תזמונים אבל לפני זה יש לי כמה שאלות....

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוריד תזמונים אבל לפני זה יש לי כמה שאלות....

המפרט בחתימה....

אז ככה... יש לי A-DATA DDR400MHZ 512 (לא ויסטא)כפול 2 יוצא 1ג'יגה זיכרון... התזמונים רצים ככה 4.4.3.8

אני רוצה להוריד תתזמונים...:

1. למה להוריד אותם ? ל2.5 ואת כל השאר לא לגעת? יש סיבה שהמערכת שלי לא תחזיק 2.5?

2. אני לוקח איזה שהוא סיכון בהורדת הזמונים?

3. אני צריך את התוכנה ממטסט+ להורדה שמעתי שהיא ממש טובה לבדיקת הזיכון + איך להפעיל אותה ....

4. יהיו לי שיפורים בבנצמרקים כמו 3DMARK05?

5. יהיה שיפור ניכר במערכת?

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1)שים על 2.5-3-3-6

2)אתם לוקח סיכון שאם תוריד יותר מידי המערכת לא תעלה אבל תמיד אפשר לאפס את הביוס :smile1:

3)לינק:http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip הוראות:מוריד את הקובץ,מחלץ אותו,יש לך קובץ מראה..צורב אותו על דיסק או על דיסקט עושה ריסטרט ומעלה אותו בboot.

4)לא חושב שיהיה שיפור ב3dmrak כי זאת תוכנה שבודקת בעיקר את כ.המסך.אולי יהיה שיפור ב super pi

5)אולי תרגיש שיפור קטן במהירות..אבל את זה אתה צריך לנסות..תבדוק שאתה עובד על 1T.

פורסם
  • מחבר

1)שים על 2.5-3-3-6 -זה הכי כדאי?

5)אולי תרגיש שיפור קטן במהירות..אבל את זה אתה צריך לנסות..תבדוק שאתה עובד על  1T. -איך אני יודע? זה משפר בהרבה את הביצועים מזה בכלל זה קשור לזכרונות?

פורסם

הכי כדאי זה 2-2-2-5 המערכת תעלה לך ויהיה בסדר ברגע שתוריד את ה-MHZ אחרת אין סיכוי, בקשר לבנצ' הנה עוד אחד שבא ואומר שהוא בודק רק כרטיס מסך, בולשיט תעבוד פה בפורום ותגלה שלא!

בקשר לT1 אם אפשר גם אשמח לדעת ...

פורסם
  • מחבר

הכי כדאי זה 2-2-2-5 המערכת תעלה לך ויהיה בסדר ברגע שתוריד את ה-MHZ אחרת אין סיכוי, בקשר לבנצ' הנה עוד אחד שבא ואומר שהוא בודק רק כרטיס מסך, בולשיט תעבוד פה בפורום ותגלה שלא!

1: אחי אני באמת לא רוצה להכנס להורדת הMHZ (דרך אגב הכוונה לMHZ של הזכרונות או של המעבד?)

2: אם אני מוריד ל 2.5.3.3.6 זה יהיה טוב בלי להוריד MHZ

3: שכתבת לצרוב אותו לדיסקט זה אומר לחלץ את 2 הקבצים שנמצאים בווינראר ופשוט להעתיק אותם לדיסקט ולעשות בווט בביוס לפלופי?

4:כמה זמן הבדיקה הזאת נמדדת? (הממטסט)

פורסם

הבדיקה לא יודע לא השתמשתי בממטסט כל מערכת ושלה יכול להיות לא תזיז את התיזמונים בלי להוריד MHZ יכול להיות תצליח טוב מאוד, והתכוונתי לMHZ של הזיכרונות כמובן..

פורסם
  • מחבר

1: אחי אני באמת לא רוצה להכנס להורדת הMHZ (דרך אגב הכוונה לMHZ של הזכרונות או של המעבד?)

2: אם אני מוריד ל 2.5.3.3.6 זה יהיה טוב בלי להוריד MHZ

3: שכתבת לצרוב אותו לדיסקט זה אומר לחלץ את 2 הקבצים שנמצאים בווינראר ופשוט להעתיק אותם לדיסקט ולעשות בווט בביוס לפלופי?

4:כמה זמן הבדיקה הזאת נמדדת? (הממטסט)

GAGABOT תודה על התגובות...

StRoKeR אתה בבקשה יכול לענות לי על השאלות?

פורסם

אז אני יחדש לך.. dmrak בודקת בדרך כלל כרטיס מסך..אתה יכול לשים לצורך הששואה מערכת עם פנטיום 4 ופנטיום 3 בפננטיון 4 לשים ווודוו שלוש ובפנטיום 3 לשים גיפורס 6800U אתה תקבל יותר בפנטיום 3.

2.5-3-3-6 לא הכי כדאי,לדעתי המערכת תעבוד לך שמה יציב בלי להוריד מגה הרץ לזכרון.

1T command rate.ברוב הלוחות הוא מופיע כ 2T בסטוק..תשנה את זה ל 1T לפעמים זה מוסיף הרבה ביצועים..

תמונה: http://img51.echo.cx/my.php?image=1488149314931512150514961oz.jpg תדאג שמה שהקפתי לך יהיה 1T :)

פורסם

GAGABOT :lol: :lol:

סטרוקר אין לי את הT1 הזה לא בביוס ולא באוורסט מה לעשות?!

t11jo.th.jpg

פורסם

אין לי מושג..אבל נחמד ש A-DaTa וטינמוס סחבו 2-2-2-5 על 142 מגה הרץ..אתה לא יכול לשים להם יותר נכון?

פורסם

153 סוחבים טוב אבל קצת מתנגש עם אוברקלוק למעבד לא נורא בכל זאת פועל יפה מאוד, לא ציפיתי..

פורסם

153 סוחבים טוב אבל קצת מתנגש עם אוברקלוק למעבד לא נורא בכל זאת פועל יפה מאוד, לא ציפיתי..

:hat: גם אני לא ציפיתי לזה מזכרונות בסביבות ה300 שקל.. תהנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז אני יחדש לך.. dmrak בודקת בדרך כלל כרטיס מסך..אתה יכול לשים לצורך הששואה מערכת עם פנטיום 4 ופנטיום 3 בפננטיון 4 לשים ווודוו שלוש ובפנטיום 3 לשים גיפורס 6800U אתה תקבל יותר בפנטיום 3.

2.5-3-3-6 לא הכי כדאי,לדעתי המערכת תעבוד לך שמה יציב בלי להוריד מגה הרץ לזכרון.

1T command rate.ברוב הלוחות הוא מופיע כ 2T בסטוק..תשנה את זה ל 1T לפעמים זה מוסיף הרבה ביצועים..- אתה יכול לתת לי תמונה של זה בביוס איפה לשנות?

תמונה: http://img51.echo.cx/my.php?image=1488149314931512150514961oz.jpg תדאג שמה שהקפתי לך יהיה 1T :)

אז למה אתם אומרים לשנות ל2.5.3.3.6

או 2.2.2.5 ??

פורסם

תעשה לאט לאט תראה מה אתה מצליח

פורסם

אני לא מבין מה הקטע

כל זכרון DDR400 מסוגל לעשות 2-2-2-5 ב140.

עדיף באס גבוה ותזמונים בינוניים מאשר באס נמוך ותזמונים הדוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים