פורסם 2005 במאי 2720 שנים נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אין דריידרים לכוננים כאלו עד כמה שידוע לי.אם התעסקת במחשב תראה שהכבל של הסידי מחובר טוב.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר לא התעסקתי בכלום.הסתכלתי במאפייני חומרה ואני רואה שחסר דרייברים לשני הכוננים האלה.אז כנראה שכן צריך.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אם הם מזוהים בביוס ולא מזוהים בווינדוס אז תנסה להתקין את הדרייברים של הלוח אםאם זה עדיין לא עובד אז תפתח את המחשב ותבדוק אם החיבורים שלהם לא רופפיםעדיין לא עובד אז במקרה ששניהם על אותו כבל IDE כנראה שהכבל הלך
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר הם מופיעים "במחשב שלי"?לא הם לא מופיעים שם.אם הם מזוהים בביוס ולא מזוהים בווינדוס אז תנסה להתקין את הדרייברים של הלוח אםאם זה עדיין לא עובד אז תפתח את המחשב ותבדוק אם החיבורים שלהם לא רופפיםעדיין לא עובד אז במקרה ששניהם על אותו כבל IDE כנראה שהכבל הלךפתחתי את המחשב ונתקתי את הכבלים וחברתי בחזרה והם עדין לא מופיעים.אני אנסה עכשיו להתקין את הדרייברים של הלוח-אם ואם לא אתה אומר שהלך הכבל IDE?אוקי תודה אני אנסה ואחזור לכאן.
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אם אתה אומר שלא התעסקת במחשב אז אין מצב שהכל הלך ככה מעצמו.. ולכן הבעיה המקום אחר
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר אם אתה אומר שלא התעסקת במחשב אז אין מצב שהכל הלך ככה מעצמו.. ולכן הבעיה המקום אחר החלפתי כבל IDE ועדין אין הם לא נמצאים שם. אם הם נמצאים בבקרת חומרה ואני רואה שחסר להם דרייברים זה אומר שהם מופיעים גם בביוס לא? ומה אני אמור לעשות ?
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מחבר OPPS SORRY... שכחתי וזה בטח היווה את הבעיה הזו. עשיתי UNINSTALL לתוכנה NERO ולאחר מכן מחקתי את התיקיה שנשארה והוא שאלה מספר פעמים ולחצתי כן כן כן בלי לקרוא. כנראה זו הבעיה, מה פתרון הבעיה? תודה
פורסם 2005 במאי 2720 שנים נעלמו לי פתאום הכונן דיסקים (שהוא גם קורא DVD) והצורב גם נעלם וכרגע אני רואה רק את הכונן HD שלי. רציתי לדעת מאיפה אוכל להביא דרייברים לצורב LG וגם לכונן דיסקים + DVD של LG? תודה רבה. אולי הוצאת אותם?
פורסם 2005 במאי 2820 שנים עשיתי UNINSTALL לתוכנה NERO ולאחר מכן מחקתי את התיקיה שנשארה והוא שאלה מספר פעמים ולחצתי כן כן כן בלי לקרוא.כנראה זו הבעיה, מה פתרון הבעיה? יכול להיות שהסרת גם את easy cd? בכל מקרה נסה את זה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;%5BLN%5D;q314060
פורסם 2005 במאי 2820 שנים מחבר התקנת מחדש את הדרייברים של הלוח אם? לא התקנתי מחדש.. יכול להיות שהסרת גם את easy cd? בכל מקרה נסה את זה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;%5BLN%5D;q314060 לא הבנתי כ"כ מה עושים שם. תוכל להסביר לי בבקשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.