פורסם 2005 במאי 2720 שנים בהמשך לחדשה על הנושא, מצורפים לינקים לתמונות המעניינות ברזולוציה גבוהה.אחתשתייםשלוש
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לדעתי הלוח הזה דיי מכוער....צבע לבן זה צבע מעפן...יש לי שאלה...אפשר לעשות PCB בשקוף??..(לא מחייב 100% שקוף..אפשר גם 50%)...
פורסם 2005 במאי 2720 שנים סקסי אם מאחורה הצבע יהיה ניקול \ כסף מבריק אני חושב אפשר למכור ביחד עם זה IPOD ;D
פורסם 2005 במאי 2720 שנים מקבלים את הלוח עם voltge mod??? אם לא, אז למה מחובר חוט משונה ללוח בתמונה 2???
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לדעתי הלוח הזה דיי מכוער....צבע לבן זה צבע מעפן...יש לי שאלה...אפשר לעשות PCB בשקוף??..(לא מחייב 100% שקוף..אפשר גם 50%)...אפשר לעשות הכלסה"כ PBC זה פלסטיק עם פסי נחושת בסידור מסויםהשאלה מה ייתן לך לוח שאתה רואה בו המון המון פסי נחושת :\זה סתם מגעיל
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לפי דעתי הם מנסים להגיד לך משהו כמו "תחפשו טוב טוב, אני הכנה למוד, רק תמצאו אותו"
פורסם 2005 במאי 2720 שנים לדעתי הלוח הזה דיי מכוער....צבע לבן זה צבע מעפן...יש לי שאלה...אפשר לעשות PCB בשקוף??..(לא מחייב 100% שקוף..אפשר גם 50%)...אי אפשר לעשות שקוף.. תוכל להגיע אולי ל 5 אחוז שקוף אם תתאמץ, המעגלים פשוט לוקחים יותר מידי שטח ואותם אי אפשר לעשות שקופים
פורסם 2005 במאי 2720 שנים אי אפשר לעשות שקוף.. תוכל להגיע אולי ל 5 אחוז שקוף אם תתאמץ, המעגלים פשוט לוקחים יותר מידי שטח ואותם אי אפשר לעשות שקופיםאת הפלסטיק אפשר לעשות לגמרי שקוףאבל אז יראו את המעגלים של הנחושת, ויש יותר מדי מהם
פורסם 2005 במאי 2820 שנים הלוח שיש בכתבה הוא האינוויזיון ולא הפריפורמנס - שמיועד לאינטל. בנוסף, הלוח שהוצג לפני כמה חודשים היה לוח לA64, לכן אני חושב שהקופסא הכחולה צריכה לרדת מהדיון הזה.. בכל אופן, מקווה מאד מאד שהוא יעמוד במה שהם הציגו בעבר, אם כן.. מצאתי לי בית חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.