פורסם 2005 ביוני 120 שנים שלום לכולם,נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי.אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים.לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo.תודה לכל העוזרים,עמית
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר עד כמה שאני זוכר DangerDan בעצמם עושים משלוחים לארץשעה אני מנסה לערוך את ההודעה וזה לא שולח..קיצר אפשר לעשות מדיינג'ר-דן הזמנות לארץ כשנירשמים, אבל מה שרציתי יוצא רק ב20 ש"ח זול יותר מאצל הדובים -שהם היבואנים של דיינג'ר-דן בארץ..תוכלו להביא בבקשה עוד אתרים?
פורסם 2005 ביוני 120 שנים 1. האתר של DangerDen כן עושים מישלוחים לארץ. כמובן שתוכל למצוא כאן רק פריטים שלהם, אך יש להם דילים טובים(בלוק +משאבה) יש גם כמה מוצרים שעדיין לא ראיתי באתרים אחרים.2. http://www.frozencpu.com/ אתר טוב שעושה משלוחים לארץ(מנסיון)יש שמה מגוון די גדול לרכיבים קירור מים ויש שם גם מוצרי מודינג ועוד הרבה דברים שימושיים, מומלץ לבדוק.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר אבל הבלוקים של אסטק איכותיים בכלל?אני מחפש בלוקים מהרמה של DD,PolarFlo,Switech וכו' בבלוקים לA64.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים אבל הבלוקים של אסטק איכותיים בכלל?כן, הם בסגנון של RBX של DD , יש להם 3 כניסות/יציאות.
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר הRBX של DD לא משו, הTDX טוב יותר במבחני ביצועים וגם יש לו רק 2 כניסות..
פורסם 2005 ביוני 120 שנים ^^^^ , איפה ראיתה מבחן ביצועים שבו ה-TDX לוקח את ה- RBX?? RBX טובים במקצת מה- TDX .
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מחבר הבלוקים של D-tek יקרים לאללה.. הבלוק שאני צריך למעבד יעלה לי בערך 400 אם אני אקנה מהם (כולל הובלות והכל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.