עבור לתוכן

ה-G70 כבר הגיעו לחנויות ארה"ב?

Featured Replies

פורסם

כן?

ואם כן אז כמה הם עולים ומתי יגיעו לארץ?

• תגובות 113
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי אם הוא היה כבר יוצא לאור אז מישהו היה טורח ומביא לנו את הידיעה

או שצוות האתר היה מפרסם ידיעה בעמוד הראשי של האתר

פורסם

ממש אבל ממש לא.

הוא אפילו עדיין לא הוכרז חגיגית ורשמית :)

ייקח עוד זמן עד שנראה אותו על המדפים.

פורסם

יש את הGeForce 7800GTX של eVGA בPre Order בחנות MWave האמריקאית, כתוב שהוא בסטוק אבל זה רק Pre Order.

מה שכן, יכול להיות שהוא באמת כבר נמצא בחנות, אבל בגלל הNDA אסור למכור אותו לפני ה21 ביוני.

מה שמחזק את הטענה הזאת זה שבאמת היו הרבה שמועות על זמינות מידית, כלומר הכרטיס יהיה על המדפים ביום ההשקה.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא הושק ב-17 לא?

היום כבר ה-20...

כמה זמן יקח עד שהוא יגיע סופית?

וכמה זמן אחרי זה גם לארץ?

פורסם

לפי מה שקראתי הוא עדיין לא הושק, אמנם פורסמו הפרטים שלו (והפרטים הלא מאושרים של הR600 של ATI)

פורסם

שלום לכולם... :)

הרבה זמן שלא הייתי כאן ואני לא ממש מעודכן, קצת פרטים על ה G70 הזה ! צינורות עיבוד, רוחב פס, כמה חזק יותר מהדור הנוכחי של NVIDIA ?

פורסם

שמעתי שיש עליו 64 צינורות עיבוד זה נכון?

פורסם

שמעתי שיש עליו 64 צינורות עיבוד זה נכון?

לא!

פורסם

טוב, בקשר לפרטים, תחפשו בגוגל.

נכון לעכשיו, הכרטיס מציג ביצועים מעולים (בערך פי 2 מה6800 אולטרא, אולי פחות) אך יש ששיערו שיותר...

הוא אמור להיות מוכרז ב21 ליוני (עוד יומיים) וNVIDIA עושה מאמצים רבים שכבר ביום למחרת תוכל ללכת לחנות גדולה ולרכוש זאת.

המחיר הרשמי צפוי להיות כ550 דולרים, אך בטוח שבהתחלה יגבו קרוב ל600$...

אם הכל ילך כמתוכנן, כנראה שבתחילת חודש יולי אני אהיה הבעלים המאושרים של ג'יפורס 7800GTX... הגיע הזמן לשדרג את ה9800 פרו, לא?

פורסם

As for the specs, the Geforce 7800 GFX will be clocked at 430MHz core with 1400MHz memory. It will be equipped with 256MB of 256 bit memory, at least the version we are telling you about will be. It will also feature two DVI's, VIVO and HDTV support.

We are talking about a 24-pipeline card capable of supporting Nvidia intelisample marchitecture 4.0, CineFX 4.0, Ultra shadow marchitecture version two, pure video and 64-bit texture filtering and blending.

לקוח מ the inquirer

כמו כן נודע לי שהכרטיסים מהסדרה הזו יוצאיו באזור ה 7000 נק' ב 3DMark05 במערך של כרטיס בודד ו באזור ה 12000 נק' במערך SLi. בקיצור הקיץ הולך להיות חםםםם  ;D

פורסם

נכון לעכשיו, הכרטיס מציג ביצועים מעולים (בערך פי 2 מה6800 אולטרא, אולי פחות) אך יש ששיערו שיותר...

הוא אמור להיות מוכרז ב21 ליוני (עוד יומיים) וNVIDIA עושה מאמצים רבים שכבר ביום למחרת תוכל ללכת לחנות גדולה ולרכוש זאת.

אם הכל ילך כמתוכנן, כנראה שבתחילת חודש יולי אני אהיה הבעלים המאושרים של ג'יפורס 7800GTX... הגיע הזמן לשדרג את ה9800 פרו, לא?

פששש... מברוק אחי !! ;D

יהיה מעניין לראות משהו עם כרטיס כזה, במיוחד שאתה תהיה בין הראשונים (לא שווה לך לחכות טיפה שהמחיר ירגע?), ו/או לראות מה המצב שלו מול הR560?

פורסם

אני אהיה מקווה לקבל אחד מתנה באיזור ספטמבר

או ה R510 או ה G70

נראה מה יהיה יותר טוב :xyxthumbs:

ויותר זול :)

בתקווה שה NU יעלה באיזור ה 300-350 דולר.

פורסם

computex05-g70spy_01l.jpg

אבל לפחות אנחנו יודעים איך הוא נראה :xyxthumbs: רוצים לראות בנצ'ים ?

מה זה NDA ומה הם רוצים ?

http://www.tweaktown.com/document.php?dType=article&dId=776

GEE WHIZ ! אני כבר לא יכול ככה, תקנו את התמיכה לפייר-פוקס. 'סעמק.

פורסם

:o

כמו כן נודע לי שהכרטיסים מהסדרה הזו יוצאיו באזור ה 7000 נק' ב 3DMark05 במערך של כרטיס בודד ו באזור ה 12000 נק' במערך SLi. בקיצור הקיץ הולך להיות חםםםם ;D

אם כך, אמורה להיות נחיתת מחירים משמעותית לסדרת ה- 6xxx אבל זה מוזר מדוע להשיק סדרה חדשה שהקודמת עוד מוכרת כל כך טוב ?

וגם שהשוק לא דורש כרטיסים חזקים יותר ?

לדעתי זאת הפעם הראשונה שאני רואה בשוק כרטיסי המסך שההיצע גובר על הביקוש, 6800 אולטרא היום אמור להריץ כל משחק קיים ברזולוצייה מלאה עם פילטרים על מקסימום בצורה סבירה ביותר. כרטיס חזק פי 2 זה נהדר אבל פשוט מי צריך את זה כרגע ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים