עבור לתוכן

איך מנטרלים את הפיירוול החומרתי בNF4U?

Featured Replies

פורסם

אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות.

הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U.

איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

פורסם

אם הדרוורים של הציפ סט יש לך גם את תוכנת השליטה על זה שאתה יכול לגשת לזה דרך האינטרנט שמה אתה יכול

פורסם

עיון קצר ב-Manual :

[attachment deleted by admin]

פורסם

חושב גם לי אם אני קונה את DFI LP ULTRA-D אבל בטח על שאני אקנה יהיה nForce 40 :s07:

פורסם
  • מחבר

למה אני לא רואה את המנהל הזה עם כל האופציות?

בינתיים לא הצלחתי,אפילו שניטרלתי.

פורסם
  • מחבר

אני צריך תשובה,בבקשה,לא מתחשק לי להביא תכנאי שיגרד לי בכיס :(

פורסם

אני צריך תשובה,בבקשה,לא מתחשק לי להביא תכנאי שיגרד לי בכיס :(

אתה צריך להתקין את הדריוורים של הציפס מחדש ואז בסוף הוא שואל אותם אם להתקין וליתמוך בפיירואל החומרתי אתה אומר לו כן ואז הוא מתקין לך את הדבר הזה ..

ככה זה לפחות ב nf3

פורסם

גם אני ניטרלתי, עשה לי מסכים כחולים

פורסם

אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות.

הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U.

איך מנטרלים אותו,או פותחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??

איפה בכלל מפעילים אותו?!

אני מת להפעיל אותו ולא מוצא כלום שקשור אליו. (התקנתי את כל הדיירברים שבאו עם הלוח)

MSI NEO4 PLATINUM

פורסם

איפה בכלל מפעילים אותו?!

אני מת להפעיל אותו ולא מוצא כלום שקשור אליו. (התקנתי את כל הדיירברים שבאו עם הלוח)

MSI NEO4 PLATINUM

תוריד את הדרייברים הכי חדשים של NF4 Standalone ותתקין אותם, בסוף ההתקנה תופיע הודעה ששואלת אם אתה רוצה להתקין FW Network Access manager, תאשר והוא יתקין את תוכנת השליטה על הפיירוול.

פורסם

תוריד את הדרייברים הכי חדשים של NF4 Standalone ותתקין אותם, בסוף ההתקנה תופיע הודעה ששואלת אם אתה רוצה להתקין FW Network Access manager, תאשר והוא יתקין את תוכנת השליטה על הפיירוול.

אלה?

http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp2k_6.53

אין איזה גרסה לNF4U?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים