פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות.הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U.איך מנטרלים אותו,או פוטחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אם הדרוורים של הציפ סט יש לך גם את תוכנת השליטה על זה שאתה יכול לגשת לזה דרך האינטרנט שמה אתה יכול
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים חושב גם לי אם אני קונה את DFI LP ULTRA-D אבל בטח על שאני אקנה יהיה nForce 40
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר למה אני לא רואה את המנהל הזה עם כל האופציות?בינתיים לא הצלחתי,אפילו שניטרלתי.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אני צריך תשובה,בבקשה,לא מתחשק לי להביא תכנאי שיגרד לי בכיס אתה צריך להתקין את הדריוורים של הציפס מחדש ואז בסוף הוא שואל אותם אם להתקין וליתמוך בפיירואל החומרתי אתה אומר לו כן ואז הוא מתקין לך את הדבר הזה .. ככה זה לפחות ב nf3
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים אחרי שעות של חיפושים מה הגורם לחסימת החיבורים המפרגת במחשב שלי,ודיונים בפורום רשתות.הגעתי למסקנה בעזרת חברי הפורום שזה הACTIVEARMOR או בקיצור הפיירוול החומרתי בלוחות NF4U.איך מנטרלים אותו,או פותחים בו פורטים,ובכלל איפה יש מרכז גישה עליו??איפה בכלל מפעילים אותו?!אני מת להפעיל אותו ולא מוצא כלום שקשור אליו. (התקנתי את כל הדיירברים שבאו עם הלוח)MSI NEO4 PLATINUM
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים איפה בכלל מפעילים אותו?!אני מת להפעיל אותו ולא מוצא כלום שקשור אליו. (התקנתי את כל הדיירברים שבאו עם הלוח)MSI NEO4 PLATINUMתוריד את הדרייברים הכי חדשים של NF4 Standalone ותתקין אותם, בסוף ההתקנה תופיע הודעה ששואלת אם אתה רוצה להתקין FW Network Access manager, תאשר והוא יתקין את תוכנת השליטה על הפיירוול.
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים תוריד את הדרייברים הכי חדשים של NF4 Standalone ותתקין אותם, בסוף ההתקנה תופיע הודעה ששואלת אם אתה רוצה להתקין FW Network Access manager, תאשר והוא יתקין את תוכנת השליטה על הפיירוול.אלה?http://www.nvidia.com/object/nforce_nf4_winxp2k_6.53אין איזה גרסה לNF4U?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.