פורסם 2005 ביוני 2820 שנים אני מריץ את הקובץ שהורדתי, הנגן דלוק ומחובר ואני בכל זאת מקבל הודעה של-1. please connect the player to an available USB port on your pc2. please make sure the player is powered onwhat the hell am I doing wrong ?!עריכה -את המכשיר רכשתי מ- KSP, הוא לא כלל בתוכו דיסק של דרייברים (עם Iriver Plus), אלא דיסק שחור עם וינ' מדיה פלייר 10, ובנוסף לא כלל בתוכומטען לחשמל (בקשר למטען הם טענו שהוא לא מגיע עם מטען)נעשקתי ע"י KSP ?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים זה כנראה לא מזהה את המכשיר, בדוק:1. יש לך מכשיר אמריקאי?2. התקנת את התוכנה המצורפת והדרייבר?3. ניסית לחבר לחיבור USB אחר, או וידאת שהחיבר הזה עובד עם מכשיר אחר?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר 1. לא, כי אני יכול להעביר קבצים מהנגן למחשב, וחוץ מזה הוא נקנה בארץ2. כל מה שיש בדיסק הזה זה וינ' מדיה פלייר 103.החיבור תקין כי שירים עובריםאולי אני לא מוריד את הגרסא הנכונה ?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים יש בדיסק את האייריבר+ אין לך?שאתה מחבר את הנגן אתה רואה במחשב שלי את הנגן תחת השם "H10" וסמל של הנגן כאילו מין תמונה שלו?ויכול להיות שהורדת את הגרסא האמריקאית ולכן הוא לא מוכן לעדכן.בכל מקרה אני כמעט תמיד מעדכן דרך האייריבר+ אוטומאטי...
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר לא, הדיסק היחיד הוא של מדיה פלייר 10 , והגרסא שהורדתי היא אירופאית..מוזר...אגב, הנגן כן מזוהה כ H10 ע"י וינדואוס
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים הבאנדל שלי נראה כך:http://www.tgp-il.net/files/store/IM000840.JPGמוזר תאמת... לא קיבלתי וינדוס מדיה פלייר 10 בכלל רק אייריבר+...תנסה להורי את התוכנה מהאתר של איייריבר היא פשוטה לאללה ודרכה אני מעביר שירים ועובד.לא מפריע לך שאתה לא רואה כלום בקטגוריית ה-music בתוך הנגן?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר יותר מפריע לי כרגע שלא קיבלתי את הדיסק, או מטען !תוכל אולי לשלוח לי את ה Iriver+ ?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים לא קיבלת מטען?!?!? מאיפה קנית גאד דמאט!?!? www.iriver.com מפה תוריד iRiver+... מוזר... מאיפה קנית? זה לא אמור להיות ככה, אני מכיר לפחות 5 אנשים נוספים עם H10 וכולם קיבלו כמוני כנראה לשא תמצא מאיפה להוריד ולכן תכנס לsupport ושם ל-ask alice ותשאל: where i can download iRiver Plus? עכשיו יהיה רשום שבגלל זכויות יוצרים לא ניתן להוריד ולכן למעטה יש לינק לאימייל ששולחים לך את הלינק איליו לאיימיל שאתה מכניס...
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר קניתי מ-KSP ! יש לי הרגשה שהם יקבלו טלפון זועף מחר בבוקרשאלתי את "אליס", איך הגעת לזה שהם שולחים את הלינק במייל ?
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מוזר מהניסיון שלי איתם הם אחלה... תדרוש את מה שמגיע לך! פשוט בושה, אפילו מטען לא דאגו להביא לך... מה אתה מטעין דרך USB כל היום? הטענה דרך החשמל פי כמה יותר מהירה. kill them!
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מחבר היום (אתמול ליתר דיוק) רכשתי את המכשירוהם טענו שמטען לא כלול בבאנדלאולי הגרסא היא בכל זאת האמריקאית ?, איך אני יכול לבדוק את זה ?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אין גרסא שלא מקבלים איתה מטען זה בולשיט... גם באמריקאי וגם באירופאי מקבלים מטען חשמל!בשביל מה יש את האופתיה הזאת ליופי?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר הנציג שם ממשיך לחזור ולהגיד שהמטען הוא אביזר בנפרד !בסוף אני אאבד את הסבלנות כלפיו, לא רק שהם לא טרחו לציין איזה גרסא הם מוכרים, אין להם בושה גם לנסות לקחת כסף על אביזרים נוספיםשאמורים להיות כוללים ?בכל אופן מסתבר שזו הגרסא האמריקאית, ואני בכלל רציתי את האירופאי ! ה-KSP האלו ממש זוועה, פעם אחרונה שאני מתעסק איתם !עריכה -לאחר בירור איתם הם מוכנים לקבל את המוצר חזרה ואני את הכסף חזרה פחות 10 אחוז מהמחיר המקורי..יופי, הלכו 140 שקל סתם ככה !! פשוט לא להאמין
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים פשוט מוזר... זה גם לא הגיוני שהאמריקאי בא בלי מטען... מה הם מטעינים רק מ-USB שאיטי יותר???באמת עשו לך קטע מלוכלך... תבדוק באתר של אייריבר אמריקה מה יש בחבילה של ה-H10, עם יש מטען תקח ותוכיח להם.עריכה: הנה קח לך תוכיח להם:http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_6gb_plat.aspxאני שונא שקונים משהו בהרבה כסף והמוכר ברוב חוצפתו עובד עלייך... ועוד iRiver שזה איכות ואתה יוצא בהרגשה רעה.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אין, הוא מתווכח איתי, אין לי כח לשטויות שלהם.אני מחזיר להם את המוצר, לא רוצה עסקים איתם, בקשר ל-10 אחוז האלו ? יש איתי צדק מלא, אני לא מתכוון לקבל רק חלק מהסכום ששילמתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.