פורסם 2001 בדצמבר 224 שנים [זה ניסיון ראשון שלי לבצע סקר אז תסלחו לי על הפאדיחות]מהו לדעתכם האנטי וירוס הטוב ביותר?, במה אתם משתמשים?[poll][opt] Symantec Norton AntiVirus [/opt][opt] F-Secure [/opt][opt] Aladin [/opt][opt] McAfee [/opt][opt] CA Innoculate [/opt][opt] אחר [/opt][/poll]
פורסם 2001 בדצמבר 224 שנים אחלה של סקר, שאלה יפה, ואלו שלא משתמשים באף אחת מהבחירות נא לציין בתגובה במה אתם משתמשים ומה דעתכם עליו בבקשה
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים אני משתשמש ב- AntiViral Toolkit Pro Goldאחלה אנטי וירוס ניתן לעדכן אותו בקלות רבהוהוא לא מזיין לי את הזיכרון
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים האטיוירוס שלי זה.....:פעם בשבוע אני מגבה את השירים.פעם בשבוע אני מגבה את ההורדות.כשני יבין איך עוישים image לntfs פעם בשבוע אני יעשה image לc,d,e,.ומקסימום תלך המערכת הפעלה, אני לא ימות.
פורסם 2001 בדצמבר 923 שנים מאז שהנורטון 5 ניקנק בזמנו את צ'רנוביל, אני נשאר איתו, מאז הוא ניקנק עוד רבים אחרים.
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים מחבר עידכון של תוכנת אנטי וירוס לא בא לידי ביטוי רק בממשק, תאימות או קובץ חתימת וירוסים אלה גםבמנוע זיהוי וחיפוש וירוסים ובאמצעי ההגנה!כך ש NAV5 כבר לא להיט!!! :-/
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים לא כדאי להיות בלי אנטי וירוס לפני כמה זמן הורדתי שירים בקאזה ובשיר אחד היה וירוס love u אם לא היה לי את הנורטון היה נדפק לי כל מה שיש לי על ההארד דיסק ופשוט הייתי מתאבד
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים ואם אתה מגבה עם וירוסים?Image נגוע?מה זה יעזור לך........ :-/מישהוא אמר שאני מוחק את ה image הישן??אני שומר אותם..את כולם...
פורסם 2001 בדצמבר 1023 שנים לא משתמש באנטיוירוס וגם לא בפיירוול, משתמש ב-The Cleaner נגד טרויינים, וזהו. עם ניסיון כמו שלי בעולם הוירוסים פשוט יודעים מה להוריד ומה לא. אבל Ghost וכמה דיסקי גיבוי של mp3 וקבצי התקנה של תוכניות, עזרו לי לישון בשקט בשעורים וגם עכשיו.
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים מחבר מה הקשר לFW?ושאתה גולש באינטרנט אתה לא חושש מכל מיני Lame`s שרוצים לחבל אצלך במחשב?וכול כמה זמן אתה מגבה את החומר שאתה יושן בשקט?אצלי ברשת יש Server שמריץ גיבוי+ ניקוי וירוסים כל לילה!, כל ה Mp3 שלי (140 דיסקים נכון להיום!) וכל התוכנות שלי מגובות על גבי דיסקים ולמרות הכל אני עדיין לא ישן בשקט!!!ומניסיון דיי עשיר - גיבויים זה לא הדבר הכי בטוח בעולם! אני מגבה על DAT ועל הדיסק הקשיח, ביצעתי בעבר גםגיבויים על SLR Taraven וכו' - זה לא תמיד עובד!!!
פורסם 2001 בדצמבר 1223 שנים נורטון ממש אבל ממש לא היה האנטי וירוס הראשון שגילה את צ'רנוביל... הוא היה אפילו בין האחרונים. זה שהם הוציאו לצ'רנוביל תיקון זה כבר לא חוכמה. האנטי וירוסים היחידים שהצליחו למנוע את ההתפשטות של צ'רנוביל היו האנטי וירוסים הגנרים למיניהם. אצל נורטון, כל מי שהיה לו נורטון כל המחשב שלו היה נגוע בצ'רנוביל. רק כמה ימים אחרי זה הוציאו מנקה לצ'רנוביל, זה כבר לא חוכמה. החוכמה היא לא לתת לוירוס להדביק קבצים אחרים מההתחלה.אבל נורטון עם המסעי פירסום שלהם כיום הכי מצליחים... (לא בגלל שהם הכי טובים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.