פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כאשר אני מפעיל את המחשק במחשבו של אבי.התפריט לבחירת שפות (שמופיע בתחילת הכניסה למשחק).מעביר כל שניה אפשרות בחירת שפה אוטומטית .כאשר אני לוחץ Enter (בזמן, שהמחשב מגיע לשפה הרצויה),אני נכנס למשחק.בתפריט בחירת הקבוצות הוא שוב מעביר אוטומטית את הקבוצות ואי אפשר להכנס למשחק.כרטיס המסך הוא: GeForce fx 5200מערכת הפעלה: windows xp Professional
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אחד החצים במקלדת (ימינה/שמאלה) לחוץ?יש לך ג'וסטיק מחובר? נתק אותו ובדוק בלעדיו.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים זה גם קרה לי ואצלי לא היה שום ג'ויסטיק מחובר(לא שיש לי בכלל) ושום מקש לא היה לחוץ אז אני התייאשתי ומחקתי את המשחק
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים גם לי היתה אותה בעיה.. ניתקתי את המדפסת וזה עבד..אין לי מושג למה.. אבל עבד..
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים גם לי אין לא מקלדת ולא עכבר אלחוטי וזה לא עבד לי אז מחקתי את המשחק המעצבן הזה!
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים יש למשחק הזה בעיה עם מקלדת/עכבר אלחוטייםככל הנראה אתה צודקיש לי את הסט הזה של מיקרוסופטMicrosoft® Wireless Optical Desktop Comfort Editionבכל מקרה הבעיה הזאת תמשיך גם במשחק המלא?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים בכל מקרה הבעיה הזאת תמשיך גם במשחק המלא?הכדור בדולח לא נמצא לידי כרגע...כשייצא המשחק המלא נדע.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים בעייה הזאת הופיעה אצל המון אנשים שניסו לשחק בדמו של פיפא 2006, ו-EA יודעים מזה ובטוח שהם כבר תיקנו את זה לקראת יציאת המשחק המלא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.