פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים סתם רעיון מטורף שעלה לי בראש והחלטתי לעשות איתו משהו , זה פחות או יותר הנסיון הראשון שלי (הנסיון הרציני הראשון שלי לפחות ) בתלת מימד התמונה נעשתה בעזרת 3ds max ו poser 6 [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 820 שנים נראה כאילו יש לשולחן רגליים קצרות בצד אחד וארוכות בצד שני(קווי השולחן לא מקבילים לקווים שעל הרצפה).
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים פעם רציתי לעבוד עם התוכנה הזו אבל בסוף נשבר לי ממנה,נראה לי שאני יחזור עכשיו
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים סתם רעיון מטורף שעלה לי בראש והחלטתי לעשות איתו משהו , זה פחות או יותר הנסיון הראשון שלי (הנסיון הרציני הראשון שלי לפחות ) בתלת מימד התמונה נעשתה בעזרת 3ds max ו poser 6 בחיים לא יצא לי לעבוד אם התוכנה הזאת,אבל אני גרפקאי ויודע טוב (וה6600GT שלך מתפקד יפה בכל העניין,למרות שרמת AAX4 הייתה מספיקה). הריצפה כזאת שטוחה ומעותת וקצת מטושטת. והעבודה הגרפית לא משהו. אבל הרעיון מקורי ויפה מאוד לעבודה ראשונה.
פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים מחבר כן אני יודע שפישלתי עם הרצפה , זה בגלל מגבלה טכנית שהייתה לי בMAX התעצלתי להגדיל את ה plane כמו שצריך ופשוט עשיתי לו rotate כלפי מעלה : בכל מקרה תיקנתי את זה אבל אני כבר עובד על משהו חדש ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.