פורסם 2003 בינואר 922 שנים אחרי שפרצו אלי כשהיה לי נורטון 2002 מעודכן (וחוקי לשם שינוי), החלטתי לנסות איזה אנטי וירוס אחר. אני זוכר שהיה פעם השוואה בין כמה סוגים של אנטי וירוסים, והאנטי וירוס של פאנדה הצטיין שם, מה דעתכם אליו? יש לכם הצעות לאיזה משהו אחר? your thankful gamX (אני משועמם )
פורסם 2003 בינואר 922 שנים יש אנטי וירוס שקוראים לו - Norton AntiVirus Coporate Verision , אני לא מרגיש שהוא תופס מהזיכרון בכלל...
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אתה מבלבל פה משהו...העובדה שפרצו אליך לא בהכרח קשורה לאיזה אנטי-וירוס היה מותקן אצלך.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר היה לי norton internet securty, וכמו שאומרים זה הקש ששבר את גב הגמל, את הפיירוול החלפתי לSYGATE אבל אנטי וירוס אני לא ממש יודע לאיזה בינתיים התקנתי את של פנדה אבל יש לי בעיות עם האפדייט והוא דיי מעצבן, אבל הוא טוב למי שלא ממש מבין בכול החרטה הזה ורוצה שהוא פשוט יאזוב אותו בשקט, אני לא כזה. עוד מאט אני יתקין את האנטי וירוס של F-secure ואחר כך אני ינסה את של מקאפיי. עם יש לכם הצעות לעוד אנטי וירוסים אני ישמח לנסות גם אותם,ואז כשאני ימצא אני יפרמט כבר את המחשב (הוא כבר מצריח את זה אז אני בינתיים אתלל בו עד הסוף).
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני משתמש באנטי-וירוס AVG7.5 (חינמי) בשילוב עם zonealarm .בינתיים זה מתפקד היטב.
פורסם 2007 ביולי 2018 שנים כאחד שהתקין כבר מס' אנטי וירוסים...הnod32 הכי יעיל - מצא לי בזמן אמת יותר וירוסים מכל אנטי וירוס אחר וגם הכי פחות מורגש בזיכרון.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים תגידו נפלתם על כל הראש כבר אמרו לכם שזה.. omfg זה תרד משנת 2003 ואתם ממשיכים להגיב וגם נמאס שכל שבוע משהוא שואל איזה אנטיוירוס וופירוול הכי טוב בשביל זה יש כפתור חיפוש וגם סטיקי ולמען השם תנעלו את תרד הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.