פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים המודם היה משעמם ופשוט שיגע אותי , אז לקחתי דרמל והנה: (בהמשך יוספו לדים) לפני: אחרי:
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים Kewlאם תצליח לגרום ללדים להיות תלוים במצב המודם (הורדה\העלאה) זה יכול להיות משהו מיוחד
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר כן חשבתי על זה , אבל כשאני מחליף את הלדים שיש שם לכחולים הם לא עובדים בכלל. ואני לא רוצה לקחת מתח ישירות מה 5V של ה USB , אז אני כנראה יצטרך לחבר ספק חיצוני.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים כן חשבתי על זה , אבל כשאני מחליף את הלדים שיש שם לכחולים הם לא עובדים בכלל. ואני לא רוצה לקחת מתח ישירות מה 5V של ה USB , אז אני כנראה יצטרך לחבר ספק חיצוני. למה לא? אם אתה מעונין, יש לי מדריך לוהספת לדים לעכבר USB שהוא גם 5V, כך שהעיקרון יהיה דומה.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מחבר למה לא? אם אתה מעונין, יש לי מדריך לוהספת לדים לעכבר USB שהוא גם 5V, כך שהעיקרון יהיה דומה.בכיף, כעקרון זה לא בעיה , אבל בכל זאת עדיך לקרוא משהו לפני שמסכנים לוח אם.
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים יפה לאללה איך ניסרת את זה כל כך מדוייק עם שבלונה או משהו ???אתה יכל לתאר את התהליך ....? ולתת טיפים לניסור ? ובאיזה ראש ניסור השתמשת ואיך זה יצא כזה ישר??יצא 10 !!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר עשיתי את החלון אם דרמל, וכדי שיצא מדוייק עובדים בזהירות וזה הכל. והנה המודם אחרי הוספת הלדים (חבל שהיו לי רק חלשים):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.