פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אני לא יודע מה הבעיה, אבל פתאום המסך שלי מתחיל לרעוד-רעידות תמידיות קטנות שנמשכות כחצי שעה עד שעה!! אז, ממה זה נובע?סה"כ זה מסך מצוין של LG שקניתי אותו לפני שנה(דגם חדש ביותר)!זה ממש מוזר, מה הבעיה? תודה על העזרה
פורסם 2004 בפברואר 1421 שנים אני לא יודע לגבי חצי שעה, אבל יכול להיות שאתה מחזיק פלפון ליד המסך? או רמקולים? או משהו שמשדר קרינה או יוצר שדה חשמלי / מגנטי ליד המסך?כי אני יודע שאם אני מקבל פלפון והוא ליד המסך אז המסך מתחיל לרעוד בגלל הקרינה (לא בדיוק קרינה, אותות השידור של הפלפון)-זה פשוט משגע אותו.אם לא-אולי האזור שלך נתקע על רעידת האדמה?.... :cheeky:
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים מחבר לא מונח ליד המסך לא פלאפון ולא מגנט כלשהו, אז בכל זאת למה זה קורה???......משונה ביותר! ???
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים תבדוק את החוטים של החשמל ותוודא שאין מגע פיזי בינם לבין החוט של המסך או שהם לא קרובים מידילמרות שהחוט של המסך בדרך כלל מסוכך לפעמים הקירבה בין החוטים מספיקה להפרעות
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים אם יש לך שנאי\מטען של פלאפון באיזור המסך מחובר לשקע זה הוא הבעיה, נתק אותו ותראה שהבעיה תסתדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.