פורסם 2004 במאי 3121 שנים אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותיבמיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)
פורסם 2004 במאי 3121 שנים יש את נורטון אנטי וירוס 2004 שהוא מאוד פשוט וידידותיאבל בכללי רוב האנטי-וירוסים האחרים גם מאוד פשוטים
פורסם 2004 במאי 3121 שנים כמו שכבר אמרו כאן, אני ממליץ על Norton AntiVirus 2004.אנטי וירוס מעולה ואמין, אין צורך בשום הגדרות, רק להתקין והוא מתעדכןאוטומטי דרך הLIVE UPDATE, וכשהוא מוצא וירוס שניתן להסיר הוא מוחקאותו אוטומטית.SYMANTEC לא הצליחו לאכזב אותי שנים.
פורסם 2004 ביוני 121 שנים מחבר מה שאני לא אוהב ב נורטון שהוא מאוד כבדולה יש איזה פנטיום 200 ... (ועוד משהו בקשר לנורטון מצאו בוא כמה פריצות אבטחה חמורות..)ננסה את ה AVG הזה , חוץ ממנו יש עוד משהו טוב?
פורסם 2004 ביוני 121 שנים זה הבעיה עם נורטון שהוא כמו windowsבגלל שהוא הכי פופולרי הוא גם הכי מותקף ע"י כתובי וירוסים , הרבה וירוסים חזקים כוללים קודים לנטרול הNAV לכן להגנה מקסימלית מומלץ להשתמש גם באנטי-וירוסים אחריםלפחות כשיוצא וירוס קטלני
פורסם 2004 ביוני 221 שנים אני לא מבין איך לא הזכרתם את האנטיווירוס השני בהיכרו Panda titanium anti virus שוקל כ 16 מגהבייט ממשק נוח וקל הנותן נגישות אפילו לילד קטן. תוכנה קלה לשימוש לא תופסת הרבה לא כבדה ועושה את העבודה על הפן הטוב שלה.!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.