פורסם 2004 ביוני 1121 שנים שלום לכולםסוף סוף היגע לי היום הגוף מפנדה ה ALX800עכשיו היה לי לפני גוף של ולקנו 11+ והמעלות היו 54 במנוחהועכשיו שאני סם את הגוף החדש הALX 800,המעלות לא השתנו,אולי במעלה או שתייםעכשיו יש להדגיש שאני תחת oc אני כרגע אם מעבד 2600 mobile 200*11.5ומתח של 1.625והמעלות שלי כרגע 52 מעלותוכן יש לי משחה אז מישהו יכול להסביר מה הבעיה פהה?????
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים איך המארז מאורר כמה מאוררים מוציאים/מכניסים אויר וכמה מקדימה/מאחורה ?איזה מאורר שמת על הALX-800?
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים מחבר איך המארז מאורר כמה מאוררים מוציאים/מכניסים אויר וכמה מקדימה/מאחורה ?איזה מאורר שמת על הALX-800?כן המארז מאורר די טוב יש לי מאורר מאחורה שמוציא אוויר ובפנים שמכניס ובכלל הדלת פתוחה אז כך שגם יש אוויר חבל על הזמןהמאורר שלי זה המאורר שמקבלים אם הולקנו 11+ שנדמה לי שהוא SF2 שהא כרגע על 3200 בערך סיבובים יכול להיות שיש בעיה אם החיישן? בביוס המעלות מראות את אותו הדבר?כן החישן מראה אותו דבר בביוס וגם בתוכנה שיש לי בוינדוס
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר חברה אף אחד לא יודע מה הבעיהבקשה עזרו לי אני פה ל א יודע מה לעשות יותר אם המעלות האלה יותר
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים אין שום בעיה עם ה ALX 800הוא פשוט רק קצת יותר טוב מהוולקנו 11 שהיה לך קודם.את היתרון שלו תראה רק כאשר המאורר עובד על סל"ד מקסימלי וגם אז יהיה רק הפרש קטן.הטמפרטורות שאתה רואה בסקירות בחו"ל מושגות בדרך כלל עם מאורר שמוציא 78 CFM (כמו המאורר שלך במהירות מכסימלית),טמפרטורת חדר של 23 מעלות ומארז פתוח.בחיים האמיתיים המארז סגור,החדר חם יותר ואי אפשר לסבול SF2 במהירות מקסימלית ולכן ההפרש בטמפרטורות.אני עובד עם מעבד באובר קלוקינג דומה לשלך והטמפרטורות דומות.
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר אין שום בעיה עם ה ALX 800הוא פשוט רק קצת יותר טוב מהוולקנו 11 שהיה לך קודם.את היתרון שלו תראה רק כאשר המאורר עובד על סל"ד מקסימלי וגם אז יהיה רק הפרש קטן.הטמפרטורות שאתה רואה בסקירות בחו"ל מושגות בדרך כלל עם מאורר שמוציא 78 CFM (כמו המאורר שלך במהירות מכסימלית),טמפרטורת חדר של 23 מעלות ומארז פתוח.בחיים האמיתיים המארז סגור,החדר חם יותר ואי אפשר לסבול SF2 במהירות מקסימלית ולכן ההפרש בטמפרטורות.אני עובד עם מעבד באובר קלוקינג דומה לשלך והטמפרטורות דומות.הבנתי אותך אחי פשוט כולם אמרו לי שיהיה לי תוצאה ממש טובה והפרש טמפ מצוינת ממה שהיה ליאז רגע אתה אומר שזה ביזבוז כסף הגוף שקניתי???איזה לוח אם זה?אחי הלוח של זה גיגה בייטGA 7N400L-1
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים אם היה לך כבר וולקנו 11 למה לקנות גוף קירור שבביצועים שווה לו... הייתי משקיע קצת יותר וקונה וולקנו 12!! חיה של היטסינק אם מאורר מעולה!! ובור מהירות
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר מי אמר לך שזה אותו דבר כמו הולקנואיך ה יכול להיותלמה אתה סתם אומר דברים שאתה לא יודעיש מלא סיקרות באינטרנט שמראות לך אחרת!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים טומי דיי עם השטויות עם הוולקנו12 ואלכס800+מאורר טוב הוא ישיג את אותם הביצועים אל תעשה מהוולקנו כזאת חיה שקורעת את המתחרים
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אבל מה יש פה להשוות בין וולקנו 12 אם היטסינק מנחושת לבין ALX800 שהוא בא מחברה טובה אבל לא עשוי נחושת ולא משמ שווה את המחיר שהוא בא בלי מאורר...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר נו אולי תחליטו מה יותר טוב חברהולקנו 12 ולקנו 11+alx800ולפי הרשימה שיש בפורום המאורים האלה לא נותנים ביצועים ממש טוביםרק ה alx מששש טוב ומראה ביצועים טובים!!!!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים וולקנו 11 באמת לא שווה את הכסף סתם שטות לקנות אותו אבל 12 הוא כבר שונה ממנו הוא הרבה הרבה יותר טוב ממנו!! ;D ולי יש את ה-12 המעבד באוברקלוק 42 מעלות מקסימום לפי הביוס והוא גם נימצא הרבה ב-39מעלות כשאני מפעיל מאוררים בחדר והחלון פתוח ויחסית לא חם בחדר!!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים TommyW למה אתה חושב שאלומיניום זה רע הALX800 בנוי מאלומיניום ומבסיס נחושת, נחושת קולטת חום יותר מהר אלומיניום מאבד יותר מהר את החום ככה שהשימושים במתכות הוא נכון מאוד לכול מתכת יש את היתרונות והחסרונות שלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.