עבור לתוכן

עוד פרוייקט קטן ..של קירור בילעדי לי ...ZALMAN ZM80D-HP כנסו ... לתמונות והסבר P

Featured Replies

פורסם

אוקי כפי שהבנתם קניתי והרכבתי תקירור זלמן דיול היטפייפ דאבל פלטות אלומיניום וציפים לזיכרונות היו באריזה מאלומיניום מעולים אך  הזיכרונות שלי לא מסוג RGB ולכן לא התאים והייתי צריך לקנות בנפרד קירור נחושת של קולמאסטר ..אז תראו תתרשמו הרצתי מארק 01 לפני ואחרי מאוברקלוק...כעיקרון ליבה כרגע על 551 וזיכרון על 638

מקווה שתאהבו בלינק לאלבומים כנסו ל "החלפת קירור ל9600XT" תהנו 8)

http://photos.walla.co.il/asafay1

פורסם

תתחדש!

אחלה של דבר.

פורסם

הכרטיס שלך נשרף?

פורסם

יפה :)

רק חבל שזה לא מתאים לפורום הזה!

פורסם

הקרור שלך יצא יפה מאוד 8)

אבל WTF ?! איך שרפת ככה כרטיס????

וכל פעם אני נהנה לראות את הפורש מחדש ;D

פורסם

אני אהבתי את הכרטיס השרוף ממש , איזה כרטיס זה ? והאם זה מהאוורקלוק ?

פורסם
  • מחבר

הקרור שלך יצא יפה מאוד  8)

אבל WTF ?! איך שרפת ככה כרטיס????

וכל פעם אני נהנה לראות את הפורש מחדש  ;D

תודה תודה חח כבר הקירור המי יודע כמה שהרכבתי על כרטיסי מסך..וזה ישמע דבילי אבל החרא הקטן נישפרף ככה באוברקלוק רצחני ביותר וזה רייגפרו של ATI לא זוכר כמה הרצים העלנו לליבה והזיכרון אבל בדרך הזין הזה דפק לנו תלוח קיצר אותו של פנטיום 3 של MSI לא נורא העיקר נהננו ואגב הורדנו לו כמובן תקירורים למניהם וגם במארז הוצאנו תקירור לפני זה... ;D

פורסם

למה כל כך מעט OC? אני אם קירור סיילנסר ובלי סינקים לראם בכלל עושה 575\350 אז מה מגביל אותך?

פורסם

אני אהבתי את הכרטיס השרוף ממש , איזה כרטיס זה ? והאם זה מהאוורקלוק ?

זה כרטיס RAGE 128PRO זה ששרוף... :)

פורסם
  • מחבר

למה כל כך מעט OC? אני אם קירור סיילנסר ובלי סינקים לראם בכלל עושה 575\350 אז מה מגביל אותך?

מגביל אותי שאני אוהב שקט מבין וכרגע הקירור פאסיבי לחלוטין ללא שום צורך במאוורר כלשהו מכל כיוון שמקרר אותו אפקטיבית הכרטיס כרגע עובד אך ורק בטכנולוגיית הדיול היטפיים שמפזרת את החום בצורה שווה בין הבלוקים ועם מאוורר הגעתי ליותר תאמין לי כרגע אבל אין לי צורך בכך..עם הליבה הגעתי בקלות ל 583 אבל הורדתי כי לא בא לי חור בראש מאיזה מאוורר ..שלשם כך לקחתי דווקא תקיירר הזה ולא תארטיק קולינג מבין..אבל הקירור מניסיון אחלה לאוברקלוק בתנאי שאתה דואג למאוורר כלשהו רצוי 120 בצד ..שקט ומקרר תבלוקים המיפלצתיים האילו לא צריך יותר מזה חוץ מחיוך על הפנים ;D

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס RAGE 128PRO זה ששרוף...  :)

אכן כך ובוא נגיד את זה ככה דום 3 הוא כבר לא יוכל להפעיל..[חח בקושי פאקמן הוא הפעיל ...חח צוחק] ;D

פורסם

אחלה קירור ...

אגב מה שאר מפרט המחשב שלך ?! כי התוצאה שלך ב 2001 פשוט עלובה יחסית לכרטיס שלך, ה R8500 שלי מקבל כמוך בפרידימארק. מעניין ליראות את התוצאה עם פילטרים מופעלים :).

פורסם
  • מחבר

אחלה קירור ...

אגב מה שאר מפרט המחשב שלך ?! כי התוצאה שלך ב 2001 פשוט עלובה יחסית לכרטיס שלך, ה R8500 שלי מקבל כמוך בפרידימארק. מעניין ליראות את התוצאה עם פילטרים מופעלים :).

אינטל 1.4

256 RDRAM

לוח גיגבייט GA -8TX

R9600XT

אגב תוצאה סבירה וטובה ..רדאון 9800פרו מקבל באיזור ה15 וחצי פלוס ושלי זה 128 ביט 4 צינורות עיבוד ומהירות זיכרונות נמוכה יותר וספק גנרי ואפיק איי גי פי אפקטיבי 4*

ולכן התוצאה הזו שהיא נורמאלית וסבבה לחלוטין...ומוזר לי שאתה עם כרטיס כמו שציינת מקבל כמוני....טיטניום 4800 מקבל 10 וחצי והוא יותר טוב משלך בהרבה.. ::)

פורסם

יפה מאוד על העבודה היפה בהרכבת הקירור על הכרטיס מסך, עכשיו הוא נראה הרבה יותר כבד, מאוורר 80 מ"מ על 7V (שקט שקט) יקפיץ עוד קצת את ביצועיי הזלמן.

ד"א אני קיבלתי 11500 בערך עם R8500, אני הרבה יותר מסבור שהמעבד מגביל מאוד והוא צוואר הבקבוק במערכת שלך.

בכל מקרה התוצאה שלך תואמת למערכת שלך ככה שאין בעיות.

פורסם
  • מחבר

יפה מאוד על העבודה היפה בהרכבת הקירור על הכרטיס מסך, עכשיו הוא נראה הרבה יותר כבד, מאוורר 80 מ"מ על 7V (שקט שקט) יקפיץ עוד קצת את ביצועיי הזלמן.

ד"א אני קיבלתי 11500 בערך עם R8500, אני הרבה יותר מסבור שהמעבד מגביל מאוד והוא צוואר הבקבוק במערכת שלך.

בכל מקרה התוצאה שלך תואמת למערכת שלך ככה שאין בעיות.

תודה רבה לך בני צודק בהחלט ולבנתיים אין צורך להשים למפלצת מאוורר חח הדבר היחידי שאני צריך לחשוב עליו זה שהזלמן לא יעקור לי תכרטיס מסך ויפצל לי אותו לשניית כמו ים סוף חחח

LOLLLLL בצחוק...תאמת אני מרוצה והצלחתי להגיע כבר למהירויות אוברקלוק מטורפות כמו 667 לזיכרון ו 592 לליבה ועשיתי זאת ליום אחד עם מאוורר 120 על 5 וולט והורדתי אוברקלוק ל 556 לליבה ו 659 לזיכרון

זה מספק אותי בהחלט וזאת ללא כל מאוורר אקטיבי תחשבו על כך זה פשוט נהדר רמה כזאת של אוברקלוק ללא הצורך עוד במאוורר ועוד לקיץ....הקירור הזה אכן משתלם לביצועים יופי איכות והכי חשוב שקטטטטט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים