פורסם 2004 ביולי 921 שנים אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב...והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה...אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעםשמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקראפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל)וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728ורציתי לדעת מה אתם אומרים?שווה בכלל קנות מסך כזה?או מסך LCD למשחקים?(אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )
פורסם 2004 ביולי 921 שנים המסך הנ"ל רק מדמה 16.2 מיליון צבעים ע"י מריחה (DITHERING) ובפועל הוא מציג רק 260 אלף צבעים. נתון זה פוגע באיכות הצפייה בסרטים בעוד המשחקים מוצגים טוב במסכים אלו. מבין שלל המסכים הקיימים בארצנו, ה-BENQ מציגים משחקים בצורה טובה מאד אך סרטים באיכות פחותה. לשיקולך.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אם אח שלך הולך כל שי וחמישי ל LPאז הייתי חושב לקנות כזה מסךאבל עם לא אז רק CRTחוץ מזה כדי לתקן את הלינק תשתמש בכפתור ה URLלמה אני צריך להתאמץ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר הוא לא הולך לשום לאן פרטי (וזה אחיין שלי לא אח שלי) סתם הוא רוצה מחשב לסרטים ומשחקים ולדעתי מסכי LCD עדין לא על רמה בשביל אפליקציות כאלו...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מסך זה דבר שקונים אחת לכמה שנים (חוץ מיוצאים מן הכלל) ואם קונים, עדיף להשקיע במסך איכותי.אם הוא רוצה לקנות מסך LCD שיתאים לו בעיקר למשחקים, שילך על מסך כמו sony hx-73 או viewsonic vp171 (שעולים בסביבות ה3000ש"ח).אם אין לו תקציב גם למסך איכותי (LCD) וגם לרכיבי מחשב טובים, שיקנה CRT 19" איכותי (עולה בסביבות ה2000 ש"ח).מסכי הCRT הם זולים משמעותית ממסכי הLCD וטובים מהם בהרבה (גודל נקודה, זמן תגובה, צבעים חיים יותר...)שיחשוב על כל אלה ויראה אם כדאי לו לקנות שLCD או CRT.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר לא נראה לי הוא צריך יותר מ 17אני ממליץ לו על ה Viewsonic 17 G75Fאו הדגם החדש יותר P75F Plusלדעתי עדיף את ה g75f הוא ב 300 שקל יותר זול...ונראה לי אותה איכות מסך...מה אתם הייתם ממליצים? (מסך 17 CRT)
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מסך זה דבר שקונים אחת לכמה שנים (חוץ מיוצאים מן הכלל) ואם קונים, עדיף להשקיע במסך איכותי.אם הוא רוצה לקנות מסך LCD שיתאים לו בעיקר למשחקים, שילך על מסך כמו sony hx-73 או viewsonic vp171 (שעולים בסביבות ה3000ש"ח).אם אין לו תקציב גם למסך איכותי (LCD) וגם לרכיבי מחשב טובים, שיקנה CRT 19" איכותי (עולה בסביבות ה2000 ש"ח).מסכי הCRT הם זולים משמעותית ממסכי הLCD וטובים מהם בהרבה (גודל נקודה, זמן תגובה, צבעים חיים יותר...)שיחשוב על כל אלה ויראה אם כדאי לו לקנות שLCD או CRT.sony חרא של מסכים.מסך CRT 19" אינץ עולה 1200-1300 ש"חMAG מסכים טובים.מסכי הLCD היום לא פחות טובים מהCRT, בכלל לאעובד מצויין.אני עובד כבר מעל לשנה וחצי עם LCD ( איכותי ) ולא ראיתי שום בעיה.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים ה-P75F לא ניתן להשגה כבר בימינו.כל מסכי ה-19" ב-1,300 ש"ח אלו מסכים ביזיונים שלא שווים את הכסף. ל-MAG יש דגם אחד טוב בלבד והוא למסכי 17". כל השאר חלשים ולא כדאיים.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר ומסך 19 אינץ מה הייתם ממליצים?(תקציב נגיד עד 2000 שקל*)אני חשבתי על ViewSonic G90F+ מה אתם אומרים?
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים SAMSUNG 959NF. המסך הטוב ביותר בנישה הזו מלבד ה-MITSUBISHI אם לא מפריעים לך 2 הפסים.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים לפי מה שאני יודע הופסק היבוא שלו לארץ. אז אם רוצים לקנות אותו כדאי למהר לפני שיגמר.
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים כל הזמן יש הפסקות ביבוא שלו. מדי כמה חודשים מגיע משלוח, נמכרים כל המסכים ואז ממתינים עוד מס' חודשים ומזמינים שוב. אין התמדה בנושא, תמיד יש חורים במלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.