פורסם 2004 ביולי 2921 שנים שלום לכולם קניתי מחשב חדש!! ואשכרה הרכבתי אותו והוא עובד חחחורציתי לדעת אם כדי לעבור לLONGHORNאבל מישהו שידבר מנסיון לא סתם אלה שיאמרו לי שיש מילארד באגיםמישהו שניסה את הבטא 4074קיים כזה מישהו?ואם אף אחד לא ניסה כנראה נצטרך להסתפק ב2000 הטוב והישן
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים שים XP יותר טובאני יודע שחבר שלי התקין לונגהורן וזה עשה לו מיליון בעיות עד שחזר לXPאין טעם לשים גירסה כזאת שעוד לא סיימה פיתוח
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה כמו לשחק בבאטא של דום, מבין? אתה אולי תהנה אבל אתה לא הולך לשחק בזה ברצינות כי זה אפילו לא עשירית גמור. גם את לונגהורן, אתה יכל להתקין אבל זה כל כך רחוק מהגרסא המלאה שלדעתי זה אפילו לא WAREZ
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מיקרוסופט לא החליטו בכלל שזה יהיה בסוף ווינדוס לשרתים? WINDOWS SERVER 2003 זה לשרתיםולא LONGHORN כידוע לי
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים לא מה פתאום, זה מיודע למחשבים הביתיים ולא לשרתים.בכל מקרה, לפותח הת'רד, תראה כמה באגים יש במערכת הפעלה גמורה של מיקרוסופט, אז אני אישית לארוצה לדעת כמה יש להם בבטא....
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אני חושב שלונגהורן לקח לי משהו כמו 340 מגה זיכרון ישר אחרי בוט. בעעעע. הם יסדרו את זה אבל בינתיים זה ככה. חוץ מזה אין לזה שום דרייברים חוץ מאלה שבאים עם המע' הפעלה, אז כל מה שיש לך על הלוח אם כמו כרטיס רשת ופייר וייר כנראה לא יעבוד. בעעעע.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אני לא חושב שמישהו באמת יכול להמליץ על להשתמש בכזה דבר חוץ מרק להסתכל על איך זה נראה ולהעסק עם זה לאיזה כמה שעות ואז לפרמט ולחזור לXP/2000 הישן והטוב.
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אתה לא מכיר את מייקרוספט?גם כשהם משחררים גרסה מלאה וסופית , עדיין יש הרבה באגים.אז תאר לך מה זה גרסה לא סופית של מייקרוסופט?בכל אופן , אני אישית לא יתקין מערכת הפעלה שהיא בטאואני גם לא ממליץ להתקין.
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים למען האמת כבר אי אפשר לדעת , כל פעם דוחים את תאריך היציאה לפעם אחרת.אבל התאריך המשוער והלא קבוע הוא: בסביבות 2006.
פורסם 2005 בינואר 220 שנים אני לא חושב שמישהו באמת יכול להמליץ על להשתמש בכזה דבר חוץ מרק להסתכל על איך זה נראה ולהעסק עם זה לאיזה כמה שעות ואז לפרמט ולחזור לXP/2000 הישן והטוב.אתה בטוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.