פורסם 2003 באפריל 1622 שנים בשעה טובה קיבלתי דיגיטלית איכותית למדי,ורציתי לשאול אתכם מה דעתכם על איכות התמונה(ולהתלהב כמובן ;D).(לקחת בחשבון שהתמונה מכווצת לחמישית מנפחה המקורי).
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים איזה מצלמה זו?איכות ממש טובה, וסחטיין על העכבר, יש לי גם כזה עכבר, פשוט פצצה ;D
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר תודה ! המצלמה היא ה-Photosmart 720 של HP,ויש לי שאלה:למישהו יש מושג איך אני מקטין את הרזולוציה של התמונות שאני מצלם?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים אני בדיוק חושב על לקנות מצלמה דיגיטלית וחשבתי על ה HP 720.אתה יכול לספר עליה עוד קצת איך היא בכללי, משקל , נוחות ופיצ'רים?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר שוב תודה והמצלמה קלה למדי,פחות מ-300 גרם,נותנת הרגשה של פלסטיק איכותי ביד,תפריטים פשוטים ויעילים מאוד,יש כפתור נפרד להסרטה כך שלא צריך להסתבך בתפריטים כלשהם. היא מושלמת לצלמי Point & shoot. עוד פרטים יהיו בביקורת שאני (סביר מאוד להניח) יעלה עליה לאתר בקרוב.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים בעעעע אני שונא את הלחצנים האלה בצדדים,זה מה זה מעצבן ולא נוח לאצבעות. מה אתה מדבר? העכבר הכי נוח שהרגשתי ביד!
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים תתחדש. אני קניתי לפני מספר ימים את ה-Canon PowerShot A60 (מחליפה את ה-A40 שזכה בהרבה מאוד פרסים). בהתחלה באמת התלבטתי בין ה-HP הזאת ל-Canon, אבל אחרי מספר ביקורות באינטרנט הלכתי על ה-Canon. אין לי עכבר כל כך יפה לצלם (אלא אם אתם מתעניינים ב-Microsoft Intellimouse Optical...). אם אני אמצא משהו טוב אני גם יעלה תמונה
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר תודה ותתחדש גם אתה . ויש לי עוד תמונה שאני פשוט חייב להראות,אחד מהלדים הכחולים שלי שמדורגים כ-11000MCD ;D. (התמונה מטושטשת כי היא לא מצליחה להשיג פוקוס מתי שהיא מכוונת ישירות על הלד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.