פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אני רוצה לקנות איזה סט מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים למחשב החדש ,המקלדת שעכשיו אני משתמש בה נמצאת אצלי עוד מתקופת הפנטיום 2 שהיה לי, כך שחשבתי שאםזה אכן דבר שמחזיק מעמד כל כך הרבה זמן וגם זה אחד הדברים שמשתמשים בו הכי הרבה אחרי הכל אז שכדאי להשקיע במשהו איכותי ואלחוטי (חרוז ;D )אני מתלבט בין "Logitech Cordless Desktop® Optical"http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=968שההתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפנים לבין "Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth"http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_8_207&products_id=5253שההתקשורת היא ע"י Bluetooth1.האם Bluetooth נותן יתרון\שיפור כל שהו ? או שזה רק גימיק ?2.למישהו יש חוות דעת על אחד מהסטים מניסיון ?3.האם יש delay בעכבר או במקלדת ? האם ב Bluetooth יהיה פחות delay ?4.במידה ואני יזמין אחד מהם ,כמה זמן אמור לקחת לזה להגיע ? שמעתי שיש בעיות עם היבואן של Logitech...תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים Bluetooth זה גם גלי רדיו וגם את זה אפשר להצפיןולמה שתרצה להצפין?? זה כולה 5 מטרמשמע צריך להיות פיזית לידך בשביל לפרוץ לךהתקשורת בין המקלדת לעכבר מבוצעת על ידי גלי רדיו מוצפניםוגם אם פרצו...SFW?? איזה מידע רגיש כבר עובר בין העכבר למקלדת??אין משמעות לטכנולוגית השידור קח את מה שיותר זול, יותר נוח ואל תתייחס בכלל לטכנולוגיית השידוראני בטוח שלוגיטק דאגו ששתיהן יעבדו יופימה שכן ניראה לי שגם אם לא רשום המקלדת שמשתמשת בגלי רדיו "מוצפנים" משתמשת ב-Bluetooth
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מחבר WOW פיספסת את הנקודה לגמרי , אני לא מתיכס בכלל לאם זה מוצפן או לא זה לא העיניין פשוט העתקתי את מה שהיה כתוב בקישור מפנדה והיה רשום שם גם שזה מוצפןזה לא הדילמה פה , אלה היתרונות של הBluetooth ביחס לדגם השני ולא יכולות הצפנה
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים העניין הוא שאני חושב שגם הדגם השני הוא-Bluetoothכמו שאמתי קודם הטכנולוגיה לא משנה זה בסך הכל שם...הכל בסופו של דבר זה גלי רדיולתדרים מסויימים יש שמות כמו 802.11 Bluetooth FM AMכמו שאמרתי קודם קח את היותר זול, יותר נוח, יותר יפהשהטכנולוגיה לא תהיה שיקול
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים מחבר יש למישהו איזה מקלדת\עכבר עם Bluetooth שיכול לזרוק כמה מילים ?וכמה זמן יקח לזיגזג לדוגמה (אם אני יזמין בסוף) להביא לי את זה אם אין להם במלאי ?
פורסם 2004 באוגוסט 1421 שנים הרבה זמן, שאני הזמתי את נספק שלי משם לקח 3 חודשים עד שזה בא לארץ, אבל כי היו בעיות הנמלים,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.