פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שלחו לי את האתר הבא עם סיפור שזאת חברה חדשה בארץ שמנסה להכנס לתחום והם מחלקים משקפי שמש במחיר של 35 שקל שזה בעצם המשלוח.http://www.rave.co.il/הזמנתי עכשיו זוג אחד (רציתי עוד אחד אבל הצבע שרציתי אזל), סתם כזה כי אולי זה יתאים ;Dתהנו
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים תודה על המשקפיים =] הזמנתי זוג ואני מתלבט אם להזמין עוד אחד לחורף ;D... במחיר של 35 שקלים זה לא יכול להיות לא משתלם .
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים נשמע מחשיד מעט... זה בטוח להזמין מהם? לא איזה פרשה שתיכנס לכלבוטק או משהו?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים נשמע מחשיד מעט... זה בטוח להזמין מהם? לא איזה פרשה שתיכנס לכלבוטק או משהו? הכל נראה כשר בהזמנה, אינדיקציה ל-SSL וכו'. נראה בטוח יותר מרוב האתרי מכירות ברשת...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אגב שכחתי להזכיר, כתוב שם בתקנון שהמייל שלכם אחרי זה יתווסף לרשימת תפוצה שלהם.אז שימו משהו חלופי (ספיימאק ודומיו) כדי שלא יפציצו אתכם.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים הממ... נשמע לי חשוד מידי. תקראו לי פארנואיד כמה שתרצו אבל אי אפשר להתווכח עם האימרה "אין ארוחות חינם"; בייחוד לא במדינת ישראל.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר אלו חשבתי גם על אלה ששבי הזמין אבל זה בחיים לא יתאים לי רציתי גם את אלו אבל אין יותר אגב ה2 טורים האחרונים - מאטריקס... הממ... נשמע לי חשוד מידי. תקראו לי פארנואיד כמה שתרצו אבל אי אפשר להתווכח עם האימרה "אין ארוחות חינם"; בייחוד לא במדינת ישראל. דווקא בהתחשב שבדוכנים מוכרים משקפי שמש ב 50 ופה אין להם בכלל הוצאות על דוכן וכו', זה מאוד הגיוני...
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים עשו טובה תעשו כאן עידכון שזה יגיע אליכם הביתה כדי שנידע שהכול כשר, מצטער להפוך אתכם לשפני ניסיונות אני פשוט לא רוצה להזמין סתם וזה לא יגיע או שאבא שלי יבוןא להוציא כסף ויגלה שהוא ב100000 מינוס.אני תמיד מזמין מוצרים מהאינטרנט אבל משהו כאן נראה מוזר.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אגב שכחתי להזכיר, כתוב שם בתקנון שהמייל שלכם אחרי זה יתווסף לרשימת תפוצה שלהם.אז שימו משהו חלופי (ספיימאק ודומיו) כדי שלא יפציצו אתכם.או שאפשר לתת ;D@dodgeit.com
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר עשו טובה תעשו כאן עידכון שזה יגיע אליכם הביתה כדי שנידע שהכול כשר, מצטער להפוך אתכם לשפני ניסיונות אני פשוט לא רוצה להזמין סתם וזה לא יגיע או שאבא שלי יבוןא להוציא כסף ויגלה שהוא ב100000 מינוס.אני תמיד מזמין מוצרים מהאינטרנט אבל משהו כאן נראה מוזר.זה עד ה 31.8 וכתוב שם שזה יכול לקחת 21 ימי עסקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.