עבור לתוכן

רציתי להחליף המאוורר. הוצאתי את המתכת שדבוקה אליו. נשברו פינים. הלך המעבד?

Featured Replies

פורסם

קרה אסונצי'ק. המאוורר שלי המחובר ללוח האם רועש ולכן רציתי להחליפו. כשהוצאתי אותו היתה מחוברת אליו מאחור חתיכת מתכת קטנה ומרובעת עם פינים (זה החלק עליו כתוב PENTIUM 4 וכו - האם זה המעבד???). הוצאתי אותו כדי להדביק למאורר האחר (שבכלל לא מתאים!!!) וכשהחזרתי המתכת נפלה ולא נתן לי להחזיר למקום וכך וגם השיניים התעקמו. המחשב נדלק אבל לא עובד ולא עולה הווינדוס. החלפתי הארדיסק וזה לא שינה מאום.

מה עושים???? האם זה עניין הגריז התרמי? האם ביל חלק מהשיניים המחשב אבוד? האם אכלתי אותה על טיפשותי והרצון שלי ליצור שקט? :cry:

פנטיום 4 P 800 DLX

DDR 400

512MB

80GIGA 7200 1

כרטיס קול AUDIOWERK

XP PRO אורגינל

איני יכול לספק יותר מדע כי המחשב לא עולה...

פורסם

ממש לא הרסת , תדביק את השיניים בדבק פלסטי ... זה לא המעבד אם כתוב עליו P4 זה בטח הסידירום ...

נו מה אתה חושב ??? הלך המעבד !!!!

פורסם
  • מחבר

איך הסידירום? זה לא קשור למיטב ידיעתי. אי אפשר להדביק הפינים דקים ושבורים מידי. אתה מסתלבט? בן אדם לחוץ ואתה זורה מלח על השיפוד?

פורסם

שיניים שהתעקמו אפשר ליישר

תוציא המעבד ותבדוק שכל השיניים ישרות ונכנסות לסוקט (תושבת) של המעבד

פורסם

לפי איך שזה נשמע נראה לי שהלך המעבד,האם אתה בטוח שהשניים נשברו? אם הם רק התעקמו נסה ליישר אותם (אבל מה זה בעדינות),אבל אם הם נשברו אז ז"ל :-\

פורסם
  • מחבר

וכמה זה כזה מעבד? ואיך היה ניתן להחליף המאוורר?

פורסם
  • מחבר

נשברו לי בעבר כמה פינים בלפג לכרטיס המסך וזה עדיין עובד. אז למה שזה יהיה ז"ל? בשביל 6 פינים מתוך 100?

פורסם

נשברו לי בעבר כמה פינים בלפג לכרטיס המסך וזה עדיין עובד. אז למה שזה יהיה ז"ל? בשביל 6 פינים מתוך 100?

אתה צודק. כנראה שאתה יותר חכם מאינטל ו- AMD. צריך להסביר להם שחלק מהפינים פשוט מיותרים.

כמה פינים צריכים להישבר בשביל שה- CPU יפסיק לעבוד? הרוב? רוב של 2/3?

ואם חלק מהפינים השבורים באופוזיציה תומכים בפינים השלמים שנמצאים בקואליציה רק בנושא לוחמה בטרור ב- DOOM 3, המעבד יעבוד חלק מהזמן?

(לא מצאתי סמיילי מספיק טפשי בשביל הדיון המטופש הזה).

פורסם

יש מספר פינים שהמעבד יכול להסתדר גם בלעדיהם.

דוגמא הכי פשוט היא שיש מספר נכבד של פינים שמחובר ל-0 כדי לתמוך בזרמים גדולים יותר, אם הלכו חלק מהם המעבד עדיין יכול לפעול, זה פשוט עלול לסכן אותו (תלוי במהירות שלו).

אתה בטוח שפינים נשברו? אתה יודע שבחלק מהמקומות במעבד אין פינים אלה סתם מקום ריק.

פורסם
  • מחבר

טוב חכמים. עכשיו לצערי אני כבעל ניסיון. הדיון באמת מיותר. היה אפשר להיות יותר עדין.

אחרי הקדיש, כמה זה יעלה לי? האם שווה להחליף מחשב?

פורסם

מבדיקה קצרה שערכתי מצאתי שהפינים שנשברו לך הם הפינים של ה OC (אוברקלוקינג)

מה שזה אומר אם חלמת להריץ אותו במהירות מטורפות תוכל מקסימום להריץ אותו ב 8 אחוז יותר (אמרת שנשברו לך 8 פינים לא?)

קיצור לא נורא... המשך שימוש נעים במעבד שלך, כמובן במהירות המקורית.

יניב

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק? Zה סותר את מה שאמרו פה קודם. והמחשב לא עולה. רק המאוורר... אפילו הסידירום לא נפתח. מה עושים? יש פה טכנאי שלא קורע?

פורסם

שמע אחי לא נראה לי שיש מצב שיש לך פינים עקומים והמחשב שלך עובד...

אם היה לך פין ממש עקום כל המעבד שלך לא היה נכנס בכלל ללוח אם אתה מבין

מה שזה אומר או שכולם התיישרו ואתה לא יודע או שנשברו לך חלק מהפינים והם לא נמצאים שם בכלל.

בכל מקרה אמרת שהמחשב שלך נדלק וכו'... ואני די לא זוכר מה קורה במקרה ויש פין אחד אפילו שבור. אני יכול לנחש שלא יהיה לך אפילו POST חחח.

אני ממליץ לך לצלם לנו את המעבד שלך ואם אמרת שה WINDOWS לא עולה תתקין אותו מחדש וזהו...

יניב

פורסם
  • מחבר

תודה על הכל אנשים. התקשרתי לאיפה שקניתי ואמרו לי להחליף לפרסקוט. זה טוב ליהודים? קראתי שהוא מתחמם וכו'.

פורסם

חומרה שוברה זה תמיד סיבה טובה לשידרוג. אתה צריך לראות כמה עולה לך להחליף מעבד למה שהיה לך מקודם, כמה עולה לך להחליף למשהו יותר טוב, וכמה עולה לך לקנות לוח ומעבד חדשים שיספקו את הביצועים הכי טובים, אבל גם יעלו יותר.

אם הזיכרון הוא PC3200 אתה יכול לשקול קנייה של את'לון 64 3000+ ולוח מתאים. הייתי נותן לך עוד אפשרויות אם היית אומר לי מה המערכת שלך ומה היה המעבד שלך.

הפרסקוט נחשב נחות מהNorthwood, אבל לא בהרבה. העניין זה שבחלק מהחנויות יש רק פרסקוט, אז הם ממליצות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים