פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים חבורת חובבנים שלא מבינים מה הם כותבים כתבה של נוביות לשמה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html זה מה שקורה כשממנים את הבן של הבוס להיות כתב במשהו שהוא לא מבין בכלל סתם עשו של רע ל-KSP. אני הייתי תובע על הוצאת דיבה ועל טימטום התעקש על זיכרון מסוג DDR בנפח של 500 מ"ב. WTF? ואני חשבתי שמדובר במהירות : דרך אגב תודה לאיתי סימון כתב החדשות שלנו על הלינק
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר זה הוכחה מוצקה על כל ההשמצות של KSP............אל תדבר ככה על מעריב הם העיתון הכי טוב והיכמ מאוזן בארץ לא מושחת כמו ידיעות אחרונות.אתה צוחק נכון?קראת בכלל את הכתבה?ממש כתבה מאוזנתשיבדקו קודם את העובדות וישלחו מומחה או לפחות אחד שמבין לכתוב את הכתבה ולא איזה מפגר שבכלל לא מבין מזה זיכרון
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מה זה לעזאזל נפח של 500 ונפח של 400?!?!?!!?!?!ממתי יש מגבלה של מגה בייטים בלוח מסויים?!?!יש הגבלה של 3GB או 4GB אבל על מה לעזאזל הם מזיינים את השכל?!אם הם מדברים על 400MHZ ו 500MHZ אז זה כבר משהו אחר אבל זה לא שהלוח לא תומךאלא ה"גאון" מחשבים הזה אמור להבין שבמהירות הזו הזכרונות יעבדו כי זה המעבד!!!וזה ישתנה רק ב OC.קבינימט אני לא מבין מה הרעיון והטמטום!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים הדבר העלוב ביותר ששמעתי אבל באמת העלוב ביותר ששמעתי בתקופה האחרונהשיבינו קצת את ההבדל בין נפחים למהירויותזו אך ורק אשמתו של הלקוחשיבוא עם הרשימה של הפריטים שהוא רוצה ויסתום את הפהונ.ברומי שירת אותי לפחות שלוש פעמיםוהא בנאדם ממש ממש אבל ממש נחמד ורציניאלא ה"גאון" מחשבים הזה אמור להבין שבמהירות הזו הזכרונות יעבדו כי זה המעבד!!!וזה ישתנה רק ב OC.מסכים איתך ב100000%אני מכיר את האנשים האלה שחושבים שהם כאלה מבינים במחשבים
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מסכים איתך ב100000% אני מכיר את האנשים האלה שחושבים שהם כאלה מבינים במחשבים ROFL זה כמו האנשים האלה שאומרים לך שצורב DVD זה חרא ועדיף 256 RDRAM במקום 512 DDR. משהו מסגנון :lol: מוכר לך בטח לא? ;D
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים מחבר אני מבין גם למה הוא התעצבן וניתקהוא פשוט הבין שמדובר עם אדיוט שלא מבין כלום ולא היה לו עצבים לזהה"פריק" הנ"ל בטח הטריד אותו כמה וכמה פעמים אבל את זה לא הזכירורק את העובדה שהוא ניתק בכעס
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים על לקוחות כאלה צריך ליישם כלל מאוד פשוט - shoot on site * המממ .... זה הזמן ללכת להוציא רישיון לנשק .
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים כל מה שאני יכול לומר זה LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אוי ואבוי לי...נראה לי שבאמת KSP התחרפנו מהן-אדם הזה שניג'ס להם שהוא רוצה RAM במהירות 500 מגה-בייט!( ???)...ממש מפגרים...במיוחד ה"פריק"... רואים שהוא מבין...
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים לדעתי KSP צריכים לתבוע את NRG על השם הרע שהכתבה הזאת גרמה לה! ובמיוחד לתבוע את הכותב ולגרום לפיטוריו בגלל שהוא לא מבין כלום במחשבים!! הטימטום של הכתב שהוא לא מבין שזיכרון 500Mhz בא לביטוי רק שמעלים את הFSB ואין דבר כזה 500 מגה נפח ואין שום קשר בין הMhz לנפח של הזיכרון.פשוט ביזיון!חיפוש ביקורת על זיכרון ואפילו קריאה על מעבד היה מסביר לו את ההבדלים. אבל זה בסך הכל ידע שכל "פריק מחשבים" היה צריך לדעת. הילד צריך לעבור קורס מהר במחשבים. כי אם הוא באמת היה פריק מחשבים הוא לא היה צריך לקבל המלצה על לוח מKSP אלא לדעת בדיוק מה שהוא רוצה ולהסביר למה..
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אוי ואבוי לי... נראה לי שבאמת KSP התחרפנו מהן-אדם הזה שניג'ס להם שהוא רוצה RAM במהירות 500 מגה-בייט!( ???)... ממש מפגרים... במיוחד ה"פריק"... רואים שהוא מבין... ROFLOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: עליק זיכרון במהירות 500 מגה בייט :lol:
פורסם 2004 בספטמבר 2121 שנים אני לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שהתקשורת זה הדבר המעוות ביותר שקייםזה לאחר שיחה עם דוד שלי שמאז איזה גיל 20 לא רואה TV כאילו והיום הוא בן 40+מדהים אותי לאיזה רמה עלובה הגענוכאילו לפחות שייתנו למישהו שמבין טיפ טיפה במחשבים לעבור על הכתבה לפני שמעלים אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.