עבור לתוכן

כונן SATA ולוח אם

Featured Replies

פורסם

רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם

האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר?????????????? :xyxthumbs:

פורסם

יעבוד מעולה אחרי שתקנה תכרטיס ,אבל תצטרך להתקין מחדש את הוינדוס ולהשתמש בדרייבר לבקר הSATA

במקומך הייתי מחזיר אותו ולוקח במקום איזה 160GB IDE 8MB זה יחסוך לך לקנות כרטיס SATA

לדעתי לא משתלם לך בכלל העסק הזה של לקנות כרטיס SATA בשביל הדיסק הקשיח שרכשת כי באותו סכום של הדיסק קשיח+כרטיס SATA אפשר לקנות דיסק קשיח 200GB..

אגב פעם הבאה לפני שאתה קונה רכיב למחשב תוודא שהוא יתאים ;)

פורסם
  • מחבר

יעבוד מעולה אחרי שתקנה תכרטיס ,אבל תצטרך להתקין מחדש את הוינדוס

במקומך הייתי מחזיר אותו ולוקח במקום איזה 160GB IDE 8MB זה יחסוך לך לקנות כרטיס SATA

לדעתי לא משתלם לך בכלל העסק הזה של לקנות כרטיס SATA בשביל הדיסק הקשיח שרכשת כי באותו סכום של הדיסק קשיח+כרטיס SATA אפשר לקנות דיסק קשיח 200GB..

אני צריך את זה בשביל עריכת וידאו השאלה היא אם ההבדל בין ןIDEלבין SATA משמעותי

ולמה אני צריך להתקין מחדש את הWIN??????????? אם אני לוקח את ההרד דיסק השני אניי מפסיד 70 שקל אז אולי עדיף לרכוש כבר כרטיס תלוי כמה הוא עולה

פורסם

בשביל מה לפתוח עוד תארד? מה היה רע בתארד הראשון?

(כדרך אגב זה לא "סתם מפריע" זה בדרך גם נוגד את חוקי הפורום.."

פורסם
  • מחבר

מצטער ניסיתי לפרסם תגובה אני ניסתי למחוק את הודעה ולא הצלחתי

הודה לך אם תמחק את ההודע ה:xyxthumbs:ה

פורסם
  • מחבר

אם הרד דיסק שעובד על USB2 עובד יפה כמוSATA ןIDE?

פורסם

אין לי גישה למחוק תארדים, צריך בשביל זה להיות מנהל בכיר

ובאותה הזדמנות גם חשוב להזכיר שאין צורך ב2 הודעות ברצף אפשר להשתמש באופציית העריכה

פורסם

הארד דיסק USB2 יעבוד קצת יותר לאט מSATA וIDE

אבל אם אמרת שאתה עוסק בעריכת ווידאו, הארד דיסק זה לא השיקול הראשוני שלך, אלא מעבד

פורסם

ההבדל בין SATA ל-IDE בכלל לא גדול...אז תיקנה IDE

כי לא שווה להשקיע על כרטיס של SATA

אז תיקח 200GB IDE במקום 160 של SATA וזה יהיה הכי משתלם.

וזה קשור בכלל לפורום איחסון!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים