פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים כנס ללוח בקרה - חשבונות משתמשים ותמחק את החשבון החדש שנוצר בעקבות התקנת התוכנה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. היה שם את החשבון החדש. זה הדבר הראשון שניסיתי, ישר מחקתי אותו.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים C:\Documents and Settingsתנסה למחוק את החשבון משם... אם הוא עדיין קיים שם
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים תוריד את Tweak Ui מפהhttp://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspxתריץ ותמצא את האופציה הזאת Logon-Auto Logon.סמן וי למעלה ובSet Password תכניס את הסיסמא של המשתמש . וזהו שXP יעלה הוא יעלה ישר למשתמש הזה בלי לשאול אותך.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר C:\Documents and Settingsתנסה למחוק את החשבון משם... אם הוא עדיין קיים שםלא מופיע שם...תוריד את Tweak Ui מפהhttp://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspxתריץ ותמצא את האופציה הזאת Logon-Auto Logon.סמן וי למעלה ובSet Password תכניס את הסיסמא של המשתמש . וזהו שXP יעלה הוא יעלה ישר למשתמש הזה בלי לשאול אותך.אני אנסה, אבל זה רק עוקף אץ הבעיה, לא ממש פותר אותה.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זאת לא בעייה כנראה שלפני כן לא היה לך עדכון מסויים שגורם לווינדוס להפעיל את הLOG ON כברירת מחדל.משחק קטן בפאוור טויז יסדר את העניין.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים CONTROL USERPASSWORDS2תרשום את זה ב run ואז תבחר איזה תיבה קטנה שיכנס אוטמטית
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר CONTROL USERPASSWORDS2תרשום את זה ב run ואז תבחר איזה תיבה קטנה שיכנס אוטמטיתתודה אחי, זה עבד!
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר יש CHECKBOX בחלק שלא רואים בתמונה ששלחת. מופיע מעל הטבלה. ומי זאת הכוסית הזאת?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים ומי זאת הכוסית הזאת? רק על זה אפשר לפתוח דיון שלם אייך זה לא קשור לפה בכל מקרה להוריד את הV מהתיבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.