פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים שלום חברים , ;Dמה שלומכם ? אני מחפש בנרות חנות זולה באינטרנט שמוכרת את הצורב X16 של BENQ דגם DW1620 .מישהו מכיר חנות כזו כי בזאפ מגיעים רק ללמיר שמוכרים אותו במחיר ממש מופקע .תודה לכל העונים . נ.ב. @Integral : שמח לראות ששינית את דעתך לגבי ה DW1620
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים CD FREAKS פרסמו עכשיו REVIEW ממש טוב של ה BENQ. אכן, עדכוני ה FIRMWARE שיפרו משמעותית את איכות הצריבה של הצורב.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר אכן כך אינטגרל . נכון להיום הצורב DW1620 של BENQ מצטייר כבחירה הטובה ביותר מבחינת איכות הצריבה וישנו גם שיפור עצום בצריבה על DVD-R שהיתה עד כה בעייתית בגלל ה צ'יפסט של PHILIPS . בכל אופן אם מישהו יודע היכן אפשר לקנות את הצורב בארץ בלי לקחת משכנתא , אנא עדכנו אותי
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מבחינת איכות הצריבה על + ו - ממה שראיתי היא מצויינת (עדיין לא 4160B אבל ממש לא משנה ברמת הצריבה הזאת). יש לו יכולת OVERBURNING מדהימה, כל הכבוד ל BENQ. מבחינת RW הוא לפחות כרגע על הפנים. :-\ סה"כ צורב מאוד מעניין אם יתקנו את ה RW ואם ימכרו אותו במחיר שפוי.
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים מחבר ובכל זאת , מישהו יכול לתת טיפים היכן אפשר למצוא את הצורב הנ"ל בארץ במחיר שפוי ? ;D ;) @אינטגרל : עם כל עידכון קושחה הdw1620 הופך טוב יותר אני כבר שמתי עליו עין מזמן ויש לו פוטנציאל אדיר במיוטחד לאור העובדה שבארה"ב הוא נמכר במחיר מגוחך של כ 67 $ .
פורסם 2004 באוקטובר 2721 שנים אין ספק שבקטע הזה של התמיכה, כל החברות יכולות לקבל שיעור מ BENQ. ד"א זה לא היה כך לפני הצורב האחרון.היית צריך לראות איזה לחץ היה על LG עד שהוסיפו BITSETTING , והיי זו החברה הגדולה בעולם, כלומר היה לחץ מסיבי. תראה את NEC - עד היום לא שמים BITSETTING.מקווה ש BENQ יכניסו טרנד חדש וישנו את הגישה של שאר החברות.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים סליחה על ההקפצה אבל פשוט רציתי שתראה ש: 1) BENQ מוציאה 1620 פרו, הכולל תמיכה ל DLX4 אז טוב שעוד לא קנית. 2) CD FREAKS משבחים את ה BENQ חבל"ז. כנראה הם מאמינים כמוך שה RW יתוקן (ועם התמיכה ש BENQ מראים, סביר להניח שזה יקרה). אני בכל זאת הייתי מחכה לראות את זה כי RW זה פורמט חשוב. http://www.cdfreaks.com/news/10796 סחתיקום BENQ
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר אין לי שום בעיה עם ההקפצה 1) לדעתי יהיה אפשרי להפוך את ה DW1620 ל DW1620 PRO . 2) בקשר ל rw אני בהחלט מאמין הבעיה תיפתר עם פירמוורים הבאים 3) האם בכל זאת מישהו מכיר חנות שמוכרת בארץ את ה dw1620 של BENQ במחיר שפוי ?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים OK, אני חושב שהתעלומה נפתרה . BENQ פשוט בשיתוף פעולה הדוק עם פיליפס. מה שמסביר את "ההפתעה". http://www.cdfreaks.com/news/10814
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.