עבור לתוכן

בהתלבטיות כבדות - 745 או 939 AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש

ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939

השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ?

אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות :)

תודה לכל העוזרים!

פורסם

אם יש לך כסף עכשיו תקנה,

גם אני עמדתי במקום דומה עד לפנ שבועיים.

בסה'כ לnForce4+לSocket 939 אין הבדל ביצועים עם nForce3 +Socket754,

במקומות מסוימים אפילו השילוב של S754 מנצח.

היתרון היחיד בnForce4 שאם אתה קונה מחשב חדש יש לך סלוט PCIe ,למשדרגים זאת בעיה כי הם יהיו חייבים לזרוק את כרטיסי הAGP\PCI שלהם.

ויכולות שדרוג נרחבות יותר בS939.

(כנראה שS939 ישאר איתנו לאורך המון זמן,בדומה ל Socket A)

פורסם

אם ממש דחוף לך מחשב חדש אז תקנה

אם לא אז תחכה קצת ,להערכתי עוד חודשיים בערך יגיעו athlon 64 3000/3200 winchester s939

למשדרגים זאת בעיה כי הם יהיו חייבים לזרוק את כרטיסי הAGP\PCI שלהם.

לא מדוייק,יש גם סלוטים PCI בלוחות לסוקט 939,וגם יש לוחות לסוקט 939 אם AGP לוחות המבוססים VIA K8T800 Pro

פורסם

אם יש לך כסף עכשיו תקנה,

גם אני עמדתי במקום דומה עד לפנ שבועיים.

במקומות מסוימים אפילו השילוב של S754 מנצח.

אתה מוכן בבקשה להסביר \ לפרט \ להדגים? :s07:

פורסם

אם ממש דחוף לך מחשב חדש אז תקנה

אם לא אז תחכה קצת ,להערכתי עוד חודשיים בערך יגיעו athlon 64 3000/3200 winchester s939

לא מדוייק,יש גם סלוטים PCI בלוחות לסוקט 939,וגם יש לוחות לסוקט 939 אם AGP לוחות המבוססים VIA K8T800 Pro

אבל אם הוא אומר 'ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 ' בזמן עתיד סביר להניח שהוא מתכוון לקנות מערכת nForce4 שעד כה לא זכור לי שיוצאת עם AGP8X\PCI.

אגב,במבחני ביצועים Athlon 64 3000+ S939 נפל טיפה ביכולות מAthlon 64 3000+ S754 .

פורסם

אותו דגם אומר 200Mhz יותר בסוקט 754, וזה הרבה פעמים נותן יתרון

בשורה התחתונה עם אותו תדר סוקט 939 לוקח בגדול, אבל זה אומר שצריך לקנות דגם אחד יותר גבוה (ויקר)

אגב, הwinchester יצא מצוין לאוברקלוק, אז הוא יותר ממפצה על העובדה הזו, וclock by clock הוא לוקח כל ליבה אחרת, אם זה clawhammer, sledgehammer או newcastle

פורסם

גם אני הייתי בנקודה הזאת לפני חודש.. תחשוב על זה ככה : תמיד יצאו דברים יותר חדשים ויהיה דבילי לחכות למשהו חדש.. תקנה מחשב עכשיו ותהנה ממנו. ואם יש לך סבלנות תחכה קצת אבל כמו שאמרתי חבל על הזמן.

פורסם

אני קונה את ה939 רק בגלל הNforce 4 עם הPCI ואני קונה את הNforce 4 רק בגלל הכרטיס מסך 6600gt שיוצא רק עם חיבור PCI-E

פורסם
  • מחבר

שורה תחתונה ?

לחכות :) ?

פורסם

לפי דעתי - כן לחכות.

ולא בגלל 200MHz יותר או פחות - אלא בגלל:

90 נאנומטר שכנראה יתנו יותר קור

אותו מחיר

ובתכלס-זה מה שמעניין אותי- אפשרויות שדרוג יותר טובות. nForce4 אומר PCI-E : מה שכנראה יישאר בתחום כרטיסי המסך.

והתחום הזה הוא מה שבד"כ משפרים (זה וזיכרון)

פורסם

לפי דעתי - כן לחכות.

ולא בגלל 200MHz יותר או פחות - אלא בגלל:

90 נאנומטר שכנראה יתנו יותר קור

אותו מחיר

ובתכלס-זה מה שמעניין אותי- אפשרויות שדרוג יותר טובות. nForce4 אומר PCI-E : מה שכנראה יישאר בתחום כרטיסי המסך.

והתחום הזה הוא מה שבד"כ משפרים (זה וזיכרון)

בדיוק, מסכים ומחזק! :jump:

פורסם

אתה לא חייב לחכות....מעבדי +3000 בסוקט 939 יש כבר בישראל וכמובן נותנים ביצועים הרבה יותר טובים מה754 ועולים 200 שקל יותר עם אפשרויות שדרוג רבות מאוד!!

בבקשה לינק למעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7823

פורסם

אבל בקושי יש לוחות ל939..

פורסם

אתה לא יכול לסמוך על מה שמופיע אצל פנדה, זה בכלל לא אומר שיש להם אותו במלאי, זה לא אומר שזה הגיע לישראל, ויכול להיות שזה בכלל יגיע רק עוד חודשיים. פנדה הרבה פעמים שמים דברים באתר שלהם בלי כיסוי במלאי הפיזי

פורסם

עוד חודשיים בטוח לא....אני מעריך שעוד שבועיים זה כבר יכנס לרוב החניות בארץ דבר שאני אפשר להתיקשר ולשאול אם זה באמת קיים

עכשיו זה שאין בארץ הרבה לוחות ל939 זה נכון..אבל יש כמה וכמה טובים...אפשר לבדוק סתכל בתראד שלי החדש שאלתי שמה בידיוק אותו דבר כי יש לי אותה התלבטות כמוך!

עריכה:EXPloiTeR ראיתי שקנית מחשב חדש לא כך?וגם אם לא...ראיתי שיש לך את הגיפורס 6800 הרגיל...תגיד לי איך הוא?כי אני רוצה בידיוק לקנות אותו...ודרך אגב אם קנית עכשיו לא היה שוווה לחכות עוד כמה ימים ולקנות 939?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים