פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים אהלןמכירים את הבעיה של עברית הפוכה?למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך...כתבתי תוכנה קטנה בVBעכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ......לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב...תודה מיוחדת לDARK RESPECT[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים א) הייתי מציע להעביר את זה לפרום תוכנה או אינטרנט (יש לנו פורום אינטרנט??)ב) קיימים אתרים רבים ב-JavaScript שמבצעים את ההליך הזה בלי הורדת תוכנות.ג) סחטיין, גילי.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר תודהיש כמה בעיות כמו אם סתם לוחצים GO בלי לבחור קובץ וזהאבל זה עדיין די טובאלא אם כן יש לך 40 גיגה שירים להעביר ואז זה גם לא עוזר כמעטאבל למי יש 40 גיגה עברית?
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מה עם קצת עיצוב נוח לעין ? הכל שחור עם ירוק זוהר עוד מעט לכל חברי הפורום יהיו משקפיים :bigglasses: כמה שיפורים שצריך לבצע חוץ מעיצוב: 1. לתת מענה לכל מצב גם כאשר אתה לא בוחר כלום. 2. לאפשר העתקה של כמה קבצים יחד ( אם יש לי 100 קבצים לא הגיוני שזה יהיה אחד אחד ). בהצלחה אם אתה רוצה עזרה תגיד.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר אני אוהב את הסגנון ההאקרי.....לא נורא לא נראה לי ישתמשו בזה כל כך הרבה שזה יפכע למישהו בראיה חחחולנדב, לא אנחנו לא יכולים.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר תתחשבו בזה שאת התוכנה עצמה לקח לי לעשות שעה וחצי מייגעת של להתעסק עם ל השמות וזה וזה ממש עיצבן אותיאז החמש דקות שהשקעתי בעיצוב לא השקעתילא נוראנראה לכם שמיקרוסופט יקנו את התוכנה?
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים הנה תוכנה שעושה את אותו הדבר+מעתיקה תיקיה שלמה וממירה את שמהאין שימוש ב APIוגם מראה משופר.התוכנה כמובן בהשראתו של Rule The PCקישורתהנו
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים והנה, קצת יותר פשוט, קריא, נוח ויעיל:for i in *; do mv -f $i `echo $i |bidiv`; echo fuck VB; doneעובד גם עם fribidi. אם יש הרבה קבצים באנגלית, אז אפשר להפנות ל/dev/null אם רוצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.