פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים לפי מה שהבנתי אם מחברים חומר ואת האנטי חומר שלו הוא נעלם ומשתחררת הרבה אנרגיהאז אם הוא נעלם זה בעצם מבטל את חוק שימור החומר לא?
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים חוק שימור האנרגיה ו חוק שימור המסה קשורים מאוד...זה לא נוגד כלום זה פשוט מסה שהופכת לאנרגיהאני די בטוח שיש לזה גם משוואה...אני אנסה למצוא
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים חוק שימור מאסה וחוק שימור אנרגיה נקשרים זה בזה, בנוסחא המפורסמת e=Mc^2, הנוסחא מתארת כמה אנרגיה תקבל מX מאסה, כאשר העברת אנרגיה למאסה היא אידאלית.אפשר להפוך מאסה לאנרגיה, ואנרגיה למאסה, כרגע אנו יודעים רק את האופוציה הראשונה. אנטי חומר וחומר מאייניים אחד את השני ונפלטת אנרגיה, ככה שאין פה משהו מיוחד.עוד דבר שיש לציין, שחוק שימור מאסה הוא כלל הרבה יותר ישן מהפיסיקה המתקדמת שיש לנו היום, לפיסיקה ניוטונית פשוטה החוק הזה מתאים בול, לפיסקה מתקדמת החוק הזה כבר יוצר כמה בעיות, ולכן לא מתייחסים אליו ממש בתור חוק, אלא בתור תופעה שנגזרת מגילגול מאסה לאנרגיה, וההפיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.