פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אם אף אחת אין בעיות..קח את הזול מביניהם עם האחריות הכי ארוכהלי יש WD והוא לא עושה בעיות, סמסונג הכי שקטים ממה ששמעתי
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים אני לא הייתי הולך על ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון רע מאוד איתם הם מחזיקים שנתיים ומתפקששים לך על מאקסטור
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים לך למה שיש הכי הרבה שנות אחריות. אני חושב שלסיגייט יש הכי הרבה וגם הם הכי שקטים (ועם MS טיפה יותר נמוך מה שהופך אותם לטיפה יותר מהירים) לך על מה שבא לך
פורסם 2004 בדצמבר 121 שנים סמסונג הכי שקטים ואחרי זה סיגייט ולסיגייט אין באמת 5 שנות אחריות זה רק נראה ככהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95640.msg808215#msg808215
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים אם אתה שואל על בעיות, אז יש לי Maxtorים מאז שאני מתעסק עם מחשבים (יותר מ10 שנים) וחוץ מפעם אחת, אף פעם לא הייתה לי תקלה איתם (כולל האחרון SATA).
פורסם 2004 בדצמבר 321 שנים סמסונג הכי שקטים ואחרי זה סיגייט ולסיגייט אין באמת 5 שנות אחריות זה רק נראה ככהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=95640.msg808215#msg808215לא מדויק.יש 3 שנות אחריות מלאה.בשנה הרביעית, במידה וההרד דיסק מתקלקל, אתה מקבל זיכוי של 25% מערכו דאז(כלומר אם עוד 4 שנים הוא יהיה שווה 80 שקל אתה תקבל 20 שקל) בקניית הרד דיסק סיגייט חדש!בשנה החמישית, אותו נוהל, רק עם 10%.כלומר רק אם תקנה הרד דיסק חדש גם מבית סיגייט אז, תקבל כמה שקלים הנחה...
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים כל המדינה פה מוצפת בטונות של WD.. כל השוואה לא תהיה לענין כי כל הדיסקים האחרים ביחד, לא יגיעו לכמות של WD שיש פה. ויחסית, ב-5 השנים האחרונות, אין איתם בעיות. להיפך, ביצועים טובים ואמינות היבואן (הכי חשוב בדיסקים) בסדר גמור. לעניות דעתי מובטח לך שקט תעשייתי של 3 שנים ויותר. הצטרף לעדר.. הפעם זה דווקא בסדר.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אם אתה שואל על בעיות, אז יש לי Maxtorים מאז שאני מתעסק עם מחשבים (יותר מ10 שנים) וחוץ מפעם אחת, אף פעם לא הייתה לי תקלה איתם (כולל האחרון SATA).אני לא הייתי הולך על ווסטרן דיגיטל יש לי נסיון רע מאוד איתם הם מחזיקים שנתיים ומתפקששים לך על מאקסטורמסכים עם כל מילה - היו לי WD - היתקלקלו.יש לי MAXATOR - לא היתקלקלו (יש לי אותם מספר שנים).
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים לי יש 4 הארד דיסקים של WD אוף אחד לא התקלקל \ עשה בעיות (חוץ מה 2 הראשונים שלי שדפקתי אותם כשניסיתי לפמרמט ועוד 1 שקיבל זרם "קצת" גבוהה ועוד אחד שנפל עליו פטיש )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.