פורסם 2004 בדצמבר 420 שנים שמעתם נכוןץעם קירור סטוק!אחרי ה 9800 פרו המנוח שלי קניתי את 9550 128 ביט של ג'יגה בייט.העלתי אותו עם קירור סטוק[חוץ ממאוורר ישן של פנטיום 2 שהוספתי לו[לא כל כך חזק לצערי]]מ 250 לליבה ל 440!הולי שיט!הזיכרון אכזב לצערי.רק 50 מג"ה הצלחתי.הנה תמונות.unreal tournament 04-map -phobos21280 על 1024הגדרות הכי גבוהות בלי פילטרים.הקטנתי אותה כדי שתכנס בעמוד[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 520 שנים ב-UT2004תבדוק מה ה-FPS שלך במפות הבאות:AS-JunkYardONS-TorlanONS-UrbanDM-RoughineryDM-Gael
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים או קיידבר ראשון אני מצטער שלא עניתי חזרתי כרגע מטיול שנתי.[כמה וודקהההההההההההההה]קיצוראני מתכנן לשים לו קירור של פנטיום אחד שהוא משמעותית יותר גדול+מאוורר של 60 ס"מ שבא איתו.אני מתכנן לעשות לו בעתיד וולט מוד וללכת עד הסוף.לגבי האנריל אני אכין עכשיו עוד סקרין שוטס ואפרסם.אם התמונה חתוכה לכם תגדילו רזולוציה בווינדוס.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים תיראה את בFLY MODE... וההבדל בין המוד הזה למשחק רגיל הוא עצום כי למחשב הרבה יותר לחשב. אתה לא יכול להסתמך על התמונות האלה, באותה מידה אתה יכול להסתכל על הריצפה במפה ולקבל 140FPS. תביא תוצאות 3DMARK2001\03. ד"א אחלה תוצאה אני בחיים לא הייתי מגיע לכזאת מהירות עם ה9500P שלי עם קירור סטוק. קבל ח"ח. אם אתה רוצה למצאות אותו, אז תקנה את הקירור החדש של זלמן ותוסיף מאוורר טורנדו+ מזגן בחדר על 9 מעלות, אז אתה תראה לאן תיכול להגיע .
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים זה בדרך ואין סיכוי שאני אשים לו משהו בגודל של הזלמן מכמה סיבות. הגדולה ביותר היא שהוא פשוט לא חם בכאלה רמות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.