עבור לתוכן

האם החמצתי רבות וכרטיסי הpci עולים בביצועים שלהם על פני הAGP? אכן כך הדבר?

Featured Replies

פורסם

עדיף  6600gt pcie מאשר AGP? עזרו לי כאן :bash:

פורסם

PCI-e

זו טכנולוגיה חדשה, שעדיין אין לוחות כאלה בארץ מלבד אחד של ג'יגהבייט שראיתי עם השבב של NFORCE4...

אז לדעתי כדאי לחכות עם זה, שיצאו עוד לוחות ויהיה השוואות ביצועים וגם במחירים כמובן.

בגדול PCI-e זה חיבור בימקום ה AGP, שעובד פי שתיים יותר מהר.

ה AGP עד היום היה עד x8 .. ה PCI עובד על x16.

כרגע אין הרבה הבדל בביצועים ביניהם, אבל ההבדל הוא במחיר בעיקר

כרטיסי PCI-E עולים הרבה פחות מכרטיסי AGP וגם מהירים יותר ועדיפים בביצועים... אז למה לשלם יותר ולקבל פחות? :)

פשוט לחכות עם זה שזה יתפתח יותר ויצאו עוד לוחות שיתמכו בזה..

פורסם

יש הרבה לוחות לPCIE - רק לא לAMD (עדיין ... זה יקח איזה שבוע שבועים עד שיגיעו הNF4)

והמחירים די דומים כרגע.

פורסם

PCI-e

זו טכנולוגיה חדשה, שעדיין אין לוחות כאלה בארץ מלבד אחד של ג'יגהבייט שראיתי עם השבב של NFORCE4...

אז לדעתי כדאי לחכות עם זה, שיצאו עוד לוחות ויהיה השוואות ביצועים וגם במחירים כמובן.

בגדול PCI-e זה חיבור בימקום ה AGP, שעובד פי שתיים יותר מהר.

ה AGP עד היום היה עד x8 .. ה PCI עובד על x16.

כרגע אין הרבה הבדל בביצועים ביניהם, אבל ההבדל הוא במחיר בעיקר

כרטיסי PCI-E עולים הרבה פחות מכרטיסי AGP וגם מהירים יותר ועדיפים בביצועים... אז למה לשלם יותר ולקבל פחות? :)

רק ששכחת שללוח pci-E עם כרטיס גרפי חזק צריך גם ספק כח מסטנדרט קצת שונה ממה שקיים היום

פורסם

אפשר לשאול את אותה שאלה בצורה מתורבתת עם הרבה פחות סמני שאלה.

מומלץ מאוד לקרוא את חוקי הפורום בנידון.

פורסם

אההםםם!!! בתור מי שנמצא בעולם המחשבים מזה חמש עשרה שנים לפחות, אני מוכן להישבע לך שאם הייתי מעביר את כל השנים האלה במחשבה "לחכות קצת וייצא יותר טוב" אזי עד היום הייתי ללא מחשב וללא ידע בנושא.

אל תחכה, תקנה עכשיו את מה שאתה צריך!

פורסם

wallax, בתור בן אדם שפתח אשכול ובו הוא שואל על חיבור PCIe מה זה איך אתה יכול להרשות לעצמך לקפוץ ולומר לבחור לרכוש מה שהוא צריך? - אולי הוא לא יודע מה הוא צריך ולכן הוא צריך את עזרתנו?

אתה יודע שמחשב מבוסס PCIe [מפרט רציני ולא סתם עוד מחשב עבודה בעיניים] עולה היום כמה מאות שקלים [אם לא יותר] יותר ממחשב שמבוסס על AGP? - ככה סתם אתה שולח נער לבזבז את כספי הוריו או בחור לבזבז את כספו שהוא עבד קשה בשבילו?

אתה מוזמן להשאר בפורום ולהמשיך ללמוד על המחשבים וחומרה אבל לא ייתכן שבחור שאפילו איננו יודע לזהות חיבור PCIe ימליץ לבן אדם לרכוש "מה שהוא צריך".

פורסם

אההםםם!!! בתור מי שנמצא בעולם המחשבים מזה חמש עשרה שנים לפחות, אני מוכן להישבע לך שאם הייתי מעביר את כל השנים האלה במחשבה "לחכות קצת וייצא יותר טוב" אזי עד היום הייתי ללא מחשב וללא ידע בנושא.

אל תחכה, תקנה עכשיו את מה שאתה צריך!

עדיין יש מרווח תימרון קל עקב נטיה של חברות המשחקים להוציא את המשחקים שלהם בעיקר בשתי תקופות 1 פסח (תקופת החופש הגדול) וחנוכה (קריסמיס)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

wallax, בתור בן אדם שפתח אשכול ובו הוא שואל על חיבור PCIe מה זה איך אתה יכול להרשות לעצמך לקפוץ ולומר לבחור לרכוש מה שהוא צריך? - אולי הוא לא יודע מה הוא צריך ולכן הוא צריך את עזרתנו?

אתה יודע שמחשב מבוסס PCIe [מפרט רציני ולא סתם עוד מחשב עבודה בעיניים] עולה היום כמה מאות שקלים [אם לא יותר] יותר ממחשב שמבוסס על AGP? - ככה סתם אתה שולח נער לבזבז את כספי הוריו או בחור לבזבז את כספו שהוא עבד קשה בשבילו?

אתה מוזמן להשאר בפורום ולהמשיך ללמוד על המחשבים וחומרה אבל לא ייתכן שבחור שאפילו איננו יודע לזהות חיבור PCIe ימליץ לבן אדם לרכוש "מה שהוא צריך".

"וואו! יש לי חמישה כוכבים, איזה 'בוגר' אני..." .

אפשר לחשוב שידיעת פרטים על PCIE הם עולם ומלואו. תתפלא לדעת: בכל כמה שנים היצרנים מוציאים חיבור חדש, וUSB היה אחד מהם. תאר לך שלפני שנה וחצי אם לא שנתיים מישהוא היה מתנשא עלייך כי לא הייתה יודע פרטים על הUSB??

אני מציע לך לעדן את תגובותייך המתנשאות כי תמיד יכול לבוא מישהוא ולעשות אותך כזה "_" קטן.

פורסם

יש לי USB בפנטיום 3 מלפני 3וחצי שנים ...

פורסם

"וואו! יש לי חמישה כוכבים, איזה 'בוגר' אני..." .

אפשר לחשוב שידיעת פרטים על PCIE הם עולם ומלואו. תתפלא לדעת: בכל כמה שנים היצרנים מוציאים חיבור חדש, וUSB היה אחד מהם. תאר לך שלפני שנה וחצי אם לא שנתיים מישהוא היה מתנשא עלייך כי לא הייתה יודע פרטים על הUSB??

אני מציע לך לעדן את תגובותייך המתנשאות כי תמיד יכול לבוא מישהוא ולעשות אותך כזה "_" קטן.

קורא יקר, אני מציע לך לקרוא את התגובה שוב פעם מתחילתה ועד סופה וללכת לאשכול המקביל שפתחת באותו היום ובאותה השעה, http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97127.0, לעיין בו ולנסות להבין מה הייתה הטעות שלך. אתה עונה לבחור ומציע לו לרכוש מחשב מבוסס על טכנולוגיית ה-PCIe שהיא יקרה יותר ממחשב מבוסס AGP ובדיוק 14 דקות אח"כ פותח אשכול בו אתה שואל מה זה PCIe. זה לא נראה לך קצת מצחיק? איך אתה יכול לייעץ לבן אדם לרכוש מצר אם אתה בכלל לא יודע על מה מדובר?

אני מקווה שהבנת את הבעייתיות שבתגובה שלך, אם אתה לא מצליח להבין שמה שעשית זו טעות אז צר לי אבל לא אוכל להסביר לך יותר טוב מזה :(

פורסם

americium

אז אני רוצה לשאול אותך,מערכת מבוססת PCI-E באמת תיהיה הרבה יותר טובה וחזקה?

והאם אוכל לקנות מערכת AMD טובה מבוססת PCI-E בלט יותר מ-4500 ש"ח?(מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך וזהו).

ומתי זה אמור להכנס?הלוחות וכרטיסים של PCI-E ל AMD בארץ?

תודה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים