פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים יש לי מחשב שאין לו גישה לאינטרנט ואין לי שום דריבר בשבילו עכשיו אני רוצה(רוצה... די חייב ) לפרמט אותו יש איזו שהיא דרך לגבות את הדריברים ואז להחזיר אחרי הגיבוי??? (אני יודע שזה משהוא עם ספרית הINF אבל בטוח צריך לשמור עוד תקיות)וסתם לידע כללי לפעמים יש תוכנות תשמחקו אותן בלי הUNINSTALL ואז השם של התוכנה נשאר בטפריט של ההסרת תוכנות יש איזו שהיא דרך למחוק אותן משם???
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מה דעתך על להוריד תדרייברים במקום? ואז לצרוב אותם על איזה דיסק רב פעמיאו להעביר דרך הרשת אם יש לחץ כאןאם יש כרטיסי הרחבה אז תוציא אותם ותסתכל מה רשוםעריכה בקשר לבעיה השניה כנס ל start>>run / התחל>>הפעלה ,רשום regedit והקש אנטרכנס לhkey_local_machine\software\micorosft\windows\currentversion\uninstallhkey_current_user\software\microsoft\windows\currentversion\uninstallשם מופיע כל מה שיש בהוספה הסרה ..תמחק מה שרצוי
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר אבל יש דרך יותר פשוטה ... כשיש לי שני WINDOWS על אותו מחשב אז אני יכול לקחת את הדריברים מהWINDOWS השני !!!!אז זה לא נראה לי בעיה פשוט לגבות אותם!!!
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים תסביר לי מה כל כך מסובך בלהשתמש בתוכנה לזיהוי החומרה ולהוריד תדרייברים מהאתרים של היצרנים השונים? אני לא מצליח להבין זה מאוד פשוט אגב ערכתי את תגובתי הקודמת ^^
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר קודם כל תודה .. . . בוא אני אסביר לך פשוט הדרך של חפש ב WINDOWS\INF והופה כל הדריבר מגיע נראית לי הרבה יותר בשוטה מלהוריד תוכנהלהעביר אותה למחשב להתקין ואז להתחיל לחפש וזה גם מחשב די ישן ככה שהחיפוש יכול לקחת שעות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.