עבור לתוכן

סלרון ופנטיום

Featured Replies

פורסם

היי.

פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות.

יש לי מעבד סלרון.

כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי.

רק רציתי לדעת.

מה הבעיות בסלרון?

ומה טוב במעבד פנטיום?

פורסם

אני לא יודע על איזה סלרון אתה מדבר, אבל, בעיקרון, סלרון זה מעבד חלש, שמיועד לשוק הביינים.

עריכה- ראיתי את החתימה שלך, אני לא ממש מעודכן עם המעבדים החדשים, אבל מה שמאפיין בדר"כ את הסלרונים זה באס יותר נמוך וקאש מופחת.

פורסם
  • מחבר

תודה.

פורסם

סלרון הם אחלה מעבדים

החסרון שלהם כמו שאמרו זה הקאש המועט והבאס הנמוך שיכולים להפריע במשחקים

חוץ מזה היה לי סלרון הרבה שנים והם מצויינים להמון צרכים.

ישראלים לא יודעים מה הם מדברים, עוד לפני 6-7 שנים שמעתי "איכסה" כל פעם שהשם סלרון הוזכר, 70 אחוז ממי שאומר איכסה בכלל לא יודע מה ההבדל בין סלרון לפנטיום, אל תתיחס לכל התגובות ש"מביני מחשבים" יגידו לך.

פורסם
  • מחבר

האמת שהמחשב שלי הוא במיוחד למשחקים.

אז כניראה שאצטרך להחליף..

אז סלרון באמת טוב לגלישה באינטרנט,ואופיס?

פורסם

בשביל גלישה ואופיס אני מסתדר עם הסלרון 1000MHZ שלי ו256MB של SD-RAM, אז כנראה שהסלרונים החדשים (2000MHZ+) יהיו "דיי" מספיקים לגלישה.

פורסם

גם לעבודות קידוד ועריכה סלרון יהיה טוב

כדרך אגב סלרונים מצויינים לאוברקלוקינג, ונותנים שיפור ביצועים מדהים במתחים סבירים ואפילו נמוכים.

פורסם

רק בסלרונים מבוססי פנטיום 4 Nortwood (כמו שיש לך) יש פגיעה משמעותית בביצועים מול הפנטיום הרגיל. הסלרון D הוא כבר שיפור משמעותי. לפניו, הסלרון טואלטין הוא פשוט מצויין והוא יכול להחשב לקניה סבירה אפילו היום, למי שרוצה לשדרג סוקט 370 בלי כאב ראש (הרבה יותר משתלם מהפנטיום). סלרון לסוקט 370 רגיל הוא קצת פחות טוב. במעבדים לניידים הסלרון גם מאוד משתלם והפגיעה בביצועים כבר לא כל כך גדולה בגלל כמות קאש סבירה בהחלט - הסלרון בניאס מגיע עם חצי מגה והסלרון דותן עם מגה שלם, כמו מעבדים לשולחניים!

פורסם

עם אתה רוצה משחקים ונגיד להישאר עם המעבד למורות שזה לא הכי מומלץ אז

עדיף כבר AMD אבל עם אתה מחליט להישאר עם ה סלרון אז הנה כמה אפשריות .

1 לוח חדש . רצוי 865PE מעולה ל OC .תוכל לעשות OC לא רע ל סלרון שלך .

2. זיכרון נורמלי קח סקיט אחד או 2 של 512 Pc3200.

3. הכי חשוב למשחקים זה כמובן הכרטיס מסך.זה תלוי בתקציב שלך.

בקיצור אתה צריך שילוש של כרטיס מסך+ זיכרון+ לוח.

או רבעיה של מעבד(חדש) + לוח+זיכרון+כרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים