עבור לתוכן

לוחות תומכי AMD XP , תומכים בכיבוי המעבד אם הטמפרטורה גבוהה בעיקר EPOX 8rda ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה .בהמשך להודעה הזאת

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85885.msg732179#msg732179

הבנתי שבמעבדי AMD בעיקר בסוג הXP כנראה שאין הגנה על המעבד מפני התחממות.והלוח אם עושה פה את עבודת הכיבוי.

הסתכלתי על לוחות השונים במעבדי asus יש הגנה מלאה לרוב המעבדים כפי שניתן לראות פה

http://www.asus.com/products/mb/feature.htm

במעבדי ABIT יש לפחות בNF7 אותו בדקתי .כולל התיחסות בקישור שלמעלה.

העניין עליו בעיקר אני רוצה לדבר הלוח של EPOX מסוג 8rda3i .בשום מקום לא נכתב על הכיבוי במקרה של טמפ' גבוהה.לפחות לא לגבי לוח זה.מצאתי התייחסות אחת בלבד בעזרת גוגל וזה גם לא משהו רשמי אלא דברי גולש ,אותו אני לוקח בערבון מוגבל.

עכשיו לדעתי בגלל שאתם ממליצים הרבה על הלוח .ואולי לא שקלתם את העניין שהעליתי .למי שיש את הגירסא הזאת או גירסא של EPOX למעבדי AMD מסוג זהה.(מאותה משפחה).יבדוק בביוס ויגיד אם יש את האופצית הכיבוי (Shutdown temperature ).אם לא הדבר לדעתי מעורר סימני שאלה לגבי כדאיות הלוח בגלל העניין הזה.ואולי שווה לבדוק זאת גם בשאר הלוחות דוגמת גיגה בייט אותו לא בדקתי.

הדבר היחיד שנאמר לי בדיון הקודם שבצלעות הקירור של זלמן לדוגמא גם המאורר ילך לא יקרה כלום.אבל אם משהו קונה מאורר אחר לדוגמא המקורי והולך המאורר .האם גם אז שווה לקחת לוח שלא תומך באפשרות זאת ?

פורסם

יש בביוס אופצית כיבוי ואופצית אזהרה.

נראה לך שאיפוקס עושים לוחות מאתמול?

אם אינך בטוח בדברי, לך לאתר של איפוקס תוריד מנואל, לך ל SECTION של הביוס ותאשרר את דברי.

פורסם
  • מחבר

יש בביוס אופצית כיבוי ואופצית אזהרה.

נראה לך שאיפוקס עושים לוחות מאתמול?

אם אינך בטוח בדברי, לך לאתר של איפוקס תוריד מנואל, לך ל SECTION של הביוס ותאשרר את דברי.

מבטיח לך שחפשתי הרבה ולא מצאתי באתר שלהם כלום.אשמח אם תוכל לתת קישור לדברך.איני מזלזל כלל בEPOX .אבל הייתי מצפה שירשמו זאת כמו באסוס.אם תשים לב גם באסוס לא בכל הדגמים יש את האופציה.איני יודע למה ? אבל זוהי סיבה מספיק טובה לבדוק כל מקרה לגופו.

פורסם

קנה P4 ושלום על ישראל. אם יגיע ל135 מעלות, הוא יכבה ;D

פורסם
  • מחבר

קנה P4 ושלום על ישראל. אם יגיע ל135 מעלות, הוא יכבה  ;D

בשום מקום לא אמרתי שאני לא רוצה לקנות AMD >:( מאיפה הסקת את זה ?

אני לא חייב לקנות לוח אם epox שכנראה לא תומך.אני מקווה לאור המלצכם החמה על לוח זה שמי שקנה יגיד שקיימת אפשרות כזאת בביוס.ורצוי להביא הוכחה על כך.פשוט משום מה שלא נרשם על כך כלום זה מעורר חשד שאולי אכן הוא לא תומך.ואם כן צריכים לחשוב עוד פעם האם להמשיך להמליץ עליו לאור זאת .

פורסם

יש לי EPOX 8RDA3+  ויש לו אופציית אזהרה וכיבוי, אבל צריך להפעיל אותה לבד בברירת מחדל זה בא מכובה....

פורסם
  • מחבר

יש לי EPOX 8RDA3+  ויש לו אופציית אזהרה וכיבוי, אבל צריך להפעיל אותה לבד בברירת מחדל זה בא מכובה....

איזה גירסא יש לך ,אתה יודע ? 3.2 .עשית עדכון ביוס ?

האם יש לך קובץ PDF נגיד של הלוח ואתה מסוגל לעשות צילום מסך ולהראות את האופציה.אני אשמח מאוד.

תודה !

פורסם

קבל בשבילך צילמתי מהספר הוראות...

וכן יש לי REV 3.2 בלי עדכון ביוס

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מבטיח לך שחפשתי הרבה ולא מצאתי באתר שלהם כלום.אשמח אם תוכל לתת קישור לדברך.איני מזלזל כלל בEPOX .אבל הייתי מצפה שירשמו זאת כמו באסוס.אם תשים לב גם באסוס לא בכל הדגמים יש את האופציה.איני יודע למה ? אבל זוהי סיבה מספיק טובה לבדוק כל מקרה לגופו.

כנס לפה:

http://www.epox.com.tw/eng/support.php

ולוחות של אסוס מאוד מומלצים לאינטל אבל לא ל AMD

פורסם
  • מחבר

מוזר עדיין למה הם לא רושמים זאת במפרט באינטנרט אבל שיהיה.

אגב יש לכם מושג מה זה ה-pc health שרשום בתמונה ?

פורסם

זה מה שמפקח על מצב ה"בריאות" של המחשב כולל מתחים חשובים וטפרטורות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים